Nauji iššūkiai ir bankinių bei mažmeninės prekybos technologijų tendencijos parodoje „IN TOUCH ALMATY 2018”

Spalio 25 d. Almatoje (Kazachstane) vyks viena stambiausių šiame regione tarptautinių konferencijų „In Touch Almaty 2018“, kurioje susitiks finansinės pramonės ir mažmeninės prekybos ekspertai. skaityti »

„TransLink.iQ“ užtikrins darbą daugiau nei 250 tūkst. el. kortelių skaitytuvų Uzbekistane

Elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS) tinklų stebėjimo ir valdymo programinius sprendimus diegianti bendrovė „ASHBURN International“ pasirašė ilgalaikę strateginę partnerystės sutartį su Uzbekistano bendruoju respublikiniu duomenų centru. skaityti »

Lietuvoje pripažinta atsiskaitymų kortelėmis sistema įvertinta ir užsienyje

20-metį švenčianti UAB „ASHBURN International“ šiandien žinoma kaip įmonė, viena pirmųjų pristačiusi unikalių naujovių Lietuvoje. skaityti »

„ASHBURN International“ stiprina partnerystę su „Gjensidige“ – teiks savo paslaugas Latvijoje

Elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS) tinklų valdymo ir programinės įrangos sprendimus diegianti „ASHBURN International“ plečia bendradarbiavimą su draudimo paslaugų įmone „Gjensidige“. skaityti »

„ASHBURN International“ pradėjo teikti Dinaminio valiutos keitimo paslaugą

„ASHBURN International“ Lietuvos rinkai pasiūlė sprendimą, patogų turistams ar iš užsienio atvykusiems verslininkams, norintiems atsiskaityti elektroninėmis mokėjimo kortelėmis. skaityti »

„ASHBURN International“ – 20 metų

Elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS) tinklų valdymo ir programinės įrangos kūrėja „ASHBURN International“ švenčia savo dvidešimtmetį. skaityti »

Draudimo brokeriai savo klientams siūlys patogesnį atsiskaitymo būdą už paslaugas

Draudimo brokeriai savo klientams jau gali pasiūlyti greitą ir patogų atsiskaitymo už draudimo paslaugas būdą mokėjimo kortelėmis, kai vienu mokėjimu galima apmokėti kelias draudimo sąskaitas. skaityti »

„ASHBURN International“ gavo VISA PIN sertifikatą

„ASHBURN International“, besispecializuojanti elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS) tinklų stebėjimo ir kortelių operacijų valdymo bei perdavimo sistemų sprendimų kūrimo srityje, baigė VISA PIN atestacijos auditą ir gavo sertifikatą apdoroti PIN kodus, siunčiamus iš EKS į bankus. skaityti »

BS/2 sėkmingai plečia 13-os tūkst. elektroninių kortelių skaitytuvų tinklo priežiūrą Sakartvele

Bankinių technologijų ir mažmeninės prekybos sprendimus diegianti bendrovė BS/2 prižiūri daugiau nei 20-ies tūkst. elektroninių kortelių skaitytuvų tinklą (EKS) 7-iuose tūkst. prekybos taškų ne tik Baltijos šalyse, bet ir Vidurio Azijos bei Kaukazo regionuose. skaityti »

„Diebold Nixdorf“ partnerių suvažiavimas: klientų pažinimas – sėkmingo verslo pagrindas

Verslo sėkmė priklauso nuo vartotojų poreikių išmanymo ir gebėjimo juos įgyvendinti. Bankinių paslaugų sektorius – ne išimtis. skaityti »