Ultragarsas – naujas atsiskaitymo būdas

Pradedančioji Indijos įmonė „Ultracash“ įgyvendino galimybę priimti ir perduoti atsiskaitymus iš mobiliojo telefono ultragarsu. skaityti »

2020 m. bankininkystė persikels į išmaniuosius laikrodžius?

Tyrimų bendrovės „Juniper Research“ duomenimis, 2017 m. 10 mln. viso pasaulio žmonių per išmaniuosius laikrodžius atliks bankines operacijas. skaityti »

Mobiliosiomis finansinėmis paslaugomis nori naudotis tik 15 proc. europiečių

Konsultavimo bendrovė „Ovum“ apklausė 8,5 tūkstančio gyventojų iš 17-os šalių. 75 proc. asmenų, turinčių sąskaitas bankuose, atsakė, kad iš viso nėra naudojęsi mobiliosiomis finansinėmis paslaugomis. skaityti »

„BlackBerry Messenger“ išmoko persiųsti pinigus

Kanados gyventojai jau gali išmėginti per „BlackBerry Messenger“ pranešimų programą pervesti pinigus savo artimiesiems ar draugams. skaityti »

„PayPal“ perka el. mokėjimų tiekėją „Xoom“

„PayPal“ perka amerikietišką elektroninių mokėjimų sistemų tiekėją „Xoom“. Skelbiama, kad sandorio suma – 890 mln. dolerių arba 25 doleriai už akciją. skaityti »

Didžiojoje Britanijoje populiarėja atsiskaitymas nurodant mobiliojo telefono numerį

HSBC banko paslaugomis besinaudojančios įmonės gali gauti atsiskaitymus iš savo klientų, panaudodamos tik mobiliojo telefono numerį be jokių papildomų mokėjimo rekvizitų. skaityti »

Nacionalinis Baltarusijos bankas kuria tarpbankinę sistemą klientų identifikacijai

Nacionalinis Baltarusijos bankas kuria naują identifikacijos sistemą, kuri leistų klientui apsilankius viename banke vėliau atlikti įvairias finansines operacijas bet kurioje kitoje finansinėje įstaigoje. skaityti »

Vilniaus miesto savivaldybė banke SNORAS sąskaitų neturėjo, todėl išmokos ir kiti atsiskaitymai nevėluos

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad sąskaitų nacionalizuotame banke SNORAS neturi, todėl nevėluos nei socialinės išmokos Vilniaus gyventojams, nei kiti atsiskaitymai. skaityti »