Inovatyvūs mokymo metodai: mokytojams pamokose siūlys pasitelkti vaizdo žaidimus

Vaizdo žaidimai gali būti ne tik laisvalaikio praleidimo forma, bet ir puiki mokymosi priemonė. skaityti »

Kam dažniausiai žmonės naudoja išmaniuosius telefonus?

Šiuo metu pasaulyje yra 2,32 milijardai išmaniųjų telefonų vartotojų, o iki 2020-ųjų šis skaičius paaugs dar iki 500 milijonų. skaityti »

Kad kelionė neprailgtų: intelektiniai žaidimai, kuriuos privalote turėti išmaniajame

Pažinimo džiaugsmas mus praturtina kaip niekas kitas, tačiau keliaudami mes dažnai daugybę laiko praleidžiame automobilyje ar lėktuve, valandų valandas pro langą veltui stebėdami plaukiančius debesis. skaityti »

Svarbiausios televizorių savybės žaidimų mėgėjams

Pastaraisiais metais žaidimų rinkai skirtos konsolės smarkiai patobulėjo – naujausi įrenginiai palaiko ir 4K grafiką, ir aukštą dinaminį diapazoną. skaityti »

Paneigtas mitas apie kompiuterinių žaidimų įtaką empatijai

Ilgą laiką buvo manoma, kad kompiuteriniai žaidimai mažina empatiją. Tačiau ar tikrai? skaityti »

Gauk žaidimizacijos sertifikatą

Gabe Zichermann – vienas iš pagrindinių žaidimizacijos ekspertų, gamification.co įkūrėjas, trijų knygų autorius, „GSummit“ valdybos narys. Jis kartu su „Udemy“ organizacija (mokymų kursai elektroninėje erdvėje) sukūrė dviejų lygių visiškai naują žaidimizacijos kursą, kuris moko žaidimizacijos pagrindų ir įtraukimo (angl. engagement). skaityti »

„Quest to learn“ – mokykla skaitmeninei kartai

„Quest to learn“ – tai visuomeninė mokykla įsikūrusi Niujorke. Šioje mokykloje mokiniai tarpusavyje bendrauja mokslo temomis žaisdami ir kurdami žaidimus. skaityti »

Matematikos žaidimai - efektyvi mokymosi priemonė

Siekiant ištirti mokomojo žaidimo apie matematiką „Monkey Tales“ efektyvumą, buvo atliktas tyrimas su 88 vaikais juos išskaidant į tris grupes. skaityti »

Pavasarinis telefono atnaujinimas

Šv. Velykos primena apie artėjantį pavasarį, tačiau atnaujinti reikia ne tik drabužių spintą, bet ir telefoną. Taigi trumpai apžvelgsime „pavasarines“ nemokamas programėles skirtas telefonams turintiems „Andriod“ operacinę sistemą. skaityti »

„Linux“ vartotojai jau gali naudotis užbaigta „Steam“ parduotuvės versija

Neseniai „duris“ atvėrė visų „Linux“ vartotojų laukta parduotuvė „Steam“, kuri pritaikyta išmaniesiems telefonams. skaityti »