Moksleiviai vis labiau įsitraukia į verslo skatinimui skirtus renginius

Jau trečius metus iš eilės Lietuvos moksleivius draugėn suburia verslumo skatinimui skirtas renginys „MEKA 2017“. skaityti »

10 000 moksleivių mokėsi rūšiuoti senas baterijas

Rudenį ekologija ir krepšiniu besidominčios Lietuvos mokyklos įsijungė į Elektronikos platintojų asociacijos (EPA) organizuojamą socialinį projektą „Mąstau. Rūšiuoju. Gyvuoju“. skaityti »

SEB banke antrus metus iš eilės moksleiviai atliko praktiką

Daugiau nei 50 perspektyviausių ir labiausiai motyvuotų sostinės moksleivių praėjusią savaitę praleido atlikdami profesinę praktiką jų pasirinktose organizacijose. skaityti »

ICT2013 Lietuvos moksleiviams: IT padės susikurti sėkmingą karjerą

Vilniuje vykstant didžiausiam Europos informacinių ir ryšių technologijų renginiui ICT2013, Lietuvos moksleiviai domėsis, kaip pasitelkę šias technologijas galėtų susikurti savo karjerą. skaityti »

Moksleiviai kviečiami susipažinti su Vyriausybės veikla

Lietuvos mokyklų moksleiviai kviečiami dalyvauti trečiadieniais Vyriausybės rūmuose rengiamose ekskursijose, kurių metu bus galima susipažinti su Vyriausybės veikla, užsukti į Vyriausybės posėdį bei pamatyti, kaip priimami svarbiausi valstybės sprendimai. skaityti »

VDU kviečia moksleivius pabūti studentais

Jau trečius metus iš eilės VDU Studentų atstovybė organizuoja projektą „Moksleivi, pabūk studentu!“, kuris kviečia moksleivius susipažinti su studentišku gyvenimu – lankyti paskaitas, dalyvauti universiteto organizacijų veikloje, įvertinti gyvenimą bendrabučiuose ir galbūt apsispręsti, kokią studijų programą pasirinkti. skaityti »

SEB bankas kviečia moksleivius pasitikrinti finansines žinias internetu

Šiandien visame pasaulyje minima Vaikų finansinio švietimo diena. SEB bankas, palaikydamas Lietuvos banko iniciatyvą šiemet pirmą kartą paminėti šią dieną Lietuvoje, siūlo moksleiviams internetu atlikti testą „Kaip nepasiklysti finansų pasaulyje?“. skaityti »

Finansų pasaulis atsivers moksleiviams

Kovo 15 d. visame pasaulyje minima Vaikų finansinio raštingumo diena. Lietuvos bankui prisijungus prie Tarptautinės vaikų ir jaunimo finansų organizacijos, pirmąkart ši diena bus paminėta ir Lietuvoje. skaityti »

Studijų mugė kviečia moksleivius „pasimatuoti“ profesiją

Vasario 7 dieną „Litexpo“ parodų centre atidaryta tarptautinė paroda „Mokymasis. Studijos. Karjera“. Parodą atidarė Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius ir švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis. skaityti »

Moksleivius universitetai vilios robotais, naujais žaidimais ir planšetiniais kompiuteriais

Dvyliktą kartą rengiamoje „Aukštųjų mokyklų mugėje“ prisistatys beveik visi Lietuvoje veikiantys universitetai ir kolegijos – savo stendus turės 40 aukštųjų mokyklų. skaityti »