Išgėrei per daug – negalėsi pasinaudoti mokėjimo kortelėmis

Sukurta mobilioji programėlė „DrnkPay“, padėsianti kovoti su priklausomybe nuo alkoholio. skaityti »

Improvizacijų vakaras: mobiliosios programos „Muzikomanija“ pristatymas

Mobilioji programa (aplikacija) – visiems prieinama, jauniems žmonėms puikiai pažįstama ir patraukli, šiuolaikiška priemonė, leidžianti ne tik pramogauti, bet ir mokytis. skaityti »

Mobiliąja programėle „Tvarkau Vilnių“ pranešti apie problemą mieste – dar paprasčiau

Vilnius miesto problemos nuo šiol bus sprendžiamos dar greičiau ir patogiau – sukurta nauja patobulinta programėlės „Tvarkau Vilnių“ versija „Android“ telefonams. skaityti »

Vilniuje pranešti apie miesto problemas nuo šiol galima ir mobiliaisiais telefonais

Vilniuje nuo šiol veikia nauja programėlė, skirta išmaniųjų telefonų vartotojams – „Tvarkau Vilnių“. Vilniečiai ir miesto svečiai užsiregistravę sistemoje gali greitai ir operatyviai pranešti Vilniaus miesto savivaldybei apie pastebėtas problemas sostinėje, gauti informaciją apie tai, kada problema bus išspręsta. skaityti »

Keliaukime po Vilnių „išmaniai“

Nuo šiol Lietuvos gyventojai ir užsienio svečiai Vilniaus, Trakų bei Kernavės turistines traukos vietoves galės pažinti naudodamiesi mobiliąja programa išmaniesiems telefonams. skaityti »

Sukūriau mobiliąją programėlę: ar tikrai esu jos savininkas?

Intelektinės nuosavybės teisės į mobiliąją programą ir jos elementus lemia, kas turi teisę ja naudotis ir gauti pajamų. Šių teisių turėtojas gali uždrausti kitiems asmenims nesąžiningai nukopijuoti ar kitaip neteisėtai naudoti mobiliąją programą ar jos elementus be jo sutikimo. skaityti »

Lady Gagos albumas taps mobiliąja programa

Naujasis Lady Gagos albumas ARTPOP bus išleistas ne tik tradiciniu formatu – kompaktinėje plokštelėje ir skaitmeniniu būdu, – bet ir taps mobiliąja programėle. skaityti »

M. Starkaus ir V. Radzevičiaus programėlė panaši į kelionę laiku

Dar kartą Pietų Amerikoje keliautojų nuotykius realiuoju laiku stebėti padeda mobilioji programėlė „Kelionė 2012“. skaityti »