Keičiasi įmonių požiūris į gamybos modernizaciją

Naujausia Lietuvos pramonininkų konfederacijos atlikta 150 didžiausių Lietuvos įmonių vadovų apklausa rodo, kad įmonių požiūris į gamybos modernizaciją keičiasi - pramonės įmonės vis dažniau investuoja į moderniąją pramonę. skaityti »

80 proc. naujų įmonių sąskaitas atidaro internetu

„Danske Bank“ duomenimis, praėjusiais metais 7 iš 10 naujų įmonių buvo įregistruotos internetu. skaityti »

„Dell“ pristatė „Vostro“ kompiuterius smulkioms ir vidutinėms įmonėms

„Dell“ atnaujino nešiojamųjų kompiuterių liniją „Vostro“, specialiai pritaikytą smulkių ir vidutinių organizacijų poreikiams. skaityti »

Lietuviai labiausiai nori steigti įmones, estai dažniausiai jas steigia

SEB bankų Baltijos šalyse užsakymu atlikta Baltijos šalių gyventojų nuomonės apklausa rodo, kad įmonių steigimas labiausiai domina Lietuvos gyventojus, tačiau daugiausiai įmonių įkuria Estijos gyventojai. skaityti »

SEB apklausų duomenimis, 2013-aisiais Baltijos šalių mažos ir vidutinės įmonės planuoja pardavimo ir eksporto augimą

Kad pardavimai augs daugiau negu 15 proc., prognozuoja 16 proc. Lietuvos, 19 proc. Estijos ir 23 proc. Latvijos įmonių. skaityti »

Ūkio bankas įvertintas „Nacionaliniame atsakingo verslo apdovanojime 2011“

Ūkio bankas gegužės 8 d. įvykusiame iškilmingame „Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo 2011“ (toliau NAVA) renginyje buvo įvertintas už socialinės atsakomybės principų diegimą ir tobulinimą savo veikloje. skaityti »

SEB bankas aktyviai konsultuos mažas ir vidutines įmones

SEB bankas, paslaugas teikiantis 44 tūkst. mažų ir vidutinių įmonių, pradeda du mėnesius truksiančią verslininkų konsultavimo finansų klausimais kampaniją. skaityti »