Siekdama spartinti inovacijas „Visa“ atveria savo platformą startuoliams

Rugsėjo 25-27 dienomis finansinių technologijų kūrėjai yra kviečiami dalyvauti renginyje „Hack the Money“. skaityti »

Pažvelkite, kas bekontaktės kortelės viduje

Lietuvos bankai žengia koja kojon su Europos bankininkystės inovacijomis. Kai kurie bankai norintiesiems pasikeisti savo kortelę ar įsigyti naują jau siūlo tik bekontaktes korteles. skaityti »

Bekontaktė kortelė kelionėje: 5 patarimai saugiems atsiskaitymams

Keliaudami neužmirškite savo bekontaktės mokėjimo kortelės – su ja patogiai atsiskaitysite daugelio šalių parduotuvėse, maitinimo įstaigose ir netgi viešajame transporte.  Mokėti bekontakte kortele yra saugiau nei grynaisiais, ypač vietose, itin gausiai lankomose turistų. Žinoma, net ir laikydami pinigus kortelėje, nepraraskite budrumo, tuomet atostogų nesugadins vagystės ir kiti nesusipratimai. skaityti »

Bekontaktė kortelė kelionėje: 5 patarimai saugiems atsiskaitymams

Mokėjimų technologijų bendrovė „Visa“ dalijasi keliais patarimais, į kuriuos verta atsižvelgti atsiskaitant bekontakte kortele užsienyje. skaityti »

Pasaulyje – 14 mlrd. mokėjimo kortelių

Per 2016 metus pasaulyje buvo pagamintas ir išleistas vienas milijardas mokėjimo kortelių. skaityti »

Pusė lietuvių norėtų išbandyti bekontakčius mokėjimus

Apie galimybę atsiskaityti neįvedant PIN kodo Lietuvoje jau yra girdėję 77 proc. gyventojų, 43 proc. respondentų šią galimybę vertina teigiamai. skaityti »

Mokėjimo kortelių naudojimas pasaulyje auga

2016 m. užregistruota 257,17 mlrd. dolerių atsiskaitymų mokėjimo kortelėmis. Tai 13,3 proc. daugiau, nei pernai. skaityti »

„Visa“ pradeda diegti naują saugumo standartą

„Visa“ ruošiasi atnaujinti savo tarnybą „Verified by Visa“. Įdiegta nauja apsaugos sistemos versija „3D Secure 2.0“ užtikrins patogesnį ir saugesnį atsiskaitymo per internetą būdą. skaityti »

„Citadele“ ir „Visa“ išleido naują mokėjimo kortelių seriją Baltijos šalims

Latvijos bankas „Citadele“ artimiausius šešerius metus kartu su „Visa“ kurs naujas inovacines korteles ir kitus mokėjimo produktus Baltijos šalims. skaityti »

„Visa“ pajamos išaugo 23 proc.

„Visa“ grynasis pelnas 2017 m. pirmajame ketvirtyje sudarė 430 mln. dolerių arba 0,18 dolerio už „A“ klasės akciją. skaityti »