„Penki TV“ kviečia domėtis šalies kultūra

Vasarą „Penki TV“ kūrybinė komanda gerus įspūdžius rinko Lietuvos pajūryje, šiaurės Aukštaitijoje, Žemaitijoje ir Mažojoje Lietuvoje. skaityti »

Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“ pakvietė į tradicinę šventę

Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“ š. m. gegužės 13 dieną pakvietė į geros kaimynystės ir draugystės šventę „Draugystės tiltai apleistuose praeities kiemuose“. skaityti »

Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“ kviečia į draugystės šventę

Š. m. gegužės 13 dieną Vilniuje (Kareivių g. 2C) jau šeštus metus iš eilės Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“ kviečia į draugystės šventę „Draugystės tiltai apleistuose praeities kiemuose“. skaityti »

Vaikai su negalia – bėgime už pasaulio varginguosius

„Norime būti gyvenimo dalyviais, ne tik stebėtojais“, – taip vaikų su negalia apsisprendimą dalyvauti UNICEF organizuojamame 500 m bėgime komentavo bendrijos „Viltis“ įkūrėja ir direktorė Dana Migaliova. skaityti »

„Penkių kontinentų“ kiemelyje nutiesti draugystės tiltai

„Penkių kontinentų“ kiemelyje vėl nutiesti draugystės tiltai Pasivaikščioti draugystės tiltais š. m. gegužės 7 dieną visus savo draugus, bičiulius ir rėmėjus pakvietė sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“. skaityti »

Pasivaikščiokime „Draugystės tiltais“

Po atviru dangumi įmonių grupės „Penki kontinentai“ teritorijoje vyko sutrikusio intelekto vaikų, jaunuolių ir suaugusiųjų rankdarbių mugė, skambėjo muzika, pleveno idėjos ir mezgėsi bendrų ateities darbų planai. skaityti »