„Press LT“ – jau ir „Android“ įrenginiuose!

Nuo šiol „Penkių kontinentų“ sukurta taikomąja programa „Press LT“ gali naudoti ne tik „iOS“, bet ir „Android OS“ gerbėjai. skaityti »

Dovanojame skaitymo džiaugsmą

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ darbuotojai atsiliepė į Vilniaus lopšelio-darželio „Ozas“ administracijos prašymą padovanoti darželio bibliotekai knygų. Ta proga birželio 8 d. vaikams buvo surengta skaitymo skatinimo šventė. skaityti »

„Euro 2012“ su „Penki TV“

Birželio 8–liepos 1 dienomis Ukrainoje ir Lenkijoje vyksta Europos futbolo čempionatas („Euro 2012“) – didžiausias renginys Europos futbolo pasaulyje. skaityti »

Pasirodė „Savaitės pjūvio“ kūrėjo Česlovo Iškausko knyga

Ilgametis kanalo „Penki TV“ apžvalginės laidos „Savaitės pjūvis“ autorius bei vedėjas Česlovas Iškauskas išleido ilgai brandintą knygą „Neįtikėtina, bet tikra“. skaityti »

„Loft Town“ – ekologiško ir ekonomiško būsto pavyzdys

Ekologišką gyvenseną ir darnaus būsto principus propaguojantis „EKOcentras“, siekdamas suvesti draugėn architektus, interjero dizainerius ir gamintojus bei tiekėjus, šių metų birželio 7 d. surengė praktinį susitikimą-ekskursiją „Darnaus būsto kūrimo naujovės“. skaityti »

IPv4 – kodėl neužtenka 4 mlrd. IP adresų?

IPv4 adresų trūkumas globalia problema tapo praėjusio amžiaus 9-ojo dešimtmečio pabaigoje, kai ėmė sparčiai augti pasaulinis interneto tinklas ir prie jo prijungtų įrenginių skaičius. skaityti »

Vilniuje vyks konferencija, skirta mokėjimo kortelių saugumo standartams

Dauguma modernaus pasaulio gyventojų šiandien nebeįsivaizduoja gyvenimo be mokėjimo kortelės. Tačiau augant jų skaičiui, daugėja ir įvairių su jomis susijusių klausimų, kuriuos sprendžia už mokėjimo kortelių priežiūrą atsakingos organizacijos. Itin daug dėmesio skiriama saugumo problemai. skaityti »

„LOGIN 2012“ – konferencijai pasibaigus

Birželio 1 dieną baigėsi progreso konferencija „LOGIN 2012“, kurios metu buvo apdovanotos geriausios Lietuvos interneto bendrovės. skaityti »

„LOGIN 2012“ – pirmieji įspūdžiai

Baigėsi pirmoji Vilniuje vykstančios tarptautinės konferencijos „LOGIN 2012“ diena. Daugiau nei 20 pranešėjų iš įvairių pasaulio šalių, tarp jų ir Lietuvos, dalijosi su renginio lankytojais ne tik savo patirtimi ir įžvalgomis iš IT sferos, bet ir savo mintimis apie žmonijos ateitį, susijusią su informacinių technologijų plėtra. skaityti »

Pasitikite nuotykius kartu su interaktyviąja IP televizija!

Jau 62 metus Jungtinių Tautų iniciatyva daugybė pasaulio šalių mini Vaikų gynimo dieną. Tą dieną tėvai stengiasi atidėti visus savo reikalus bei rūpesčius ir skuba pradžiuginti savo atžalas dovanomis ir staigmenomis. Todėl pirmoji vasaros diena tampa gerumo, džiaugsmo ir šviesos švente. skaityti »