Smulkiųjų ir vidutinių verslininkų ginčus su finansų įstaigomis padės spręsti Vilniaus komercinio arbitražo teismas

Lietuvos banke vykusiame susitikime su verslo asociacijų atstovais aptarta, kaip smulkiojo ir vidutinio verslo ginčus su finansų įstaigomis galėtų padėti spręsti Vilniaus komercinio arbitražo teismas (VKAT). skaityti »

Kibernetiniai nusikaltimai verslui kelia rimtą grėsmę

2012 m. opiausių verslo problemų sąraše kibernetinės grėsmės atsidūrė antroje vietoje, o pirmoje – nesklandumai, susiję su ekonomikos nestabilumu. skaityti »

Rytojaus technologijos: pinigų „darymas“ per internetą

Šiame straipsnyje pateikiame Rory Cellan–Jones, BBC technologijų korespondento ir apžvalgininko įžvalgas apie vis didesnes internetinės komercijos galimybes. „Sukurk ir jie ateis,” – taip skamba esminis jaunųjų internetinių verslų principas. skaityti »

Pradedančiam verslą jaunimui pasiruošti padės „Startup Nitro Academy“

Verslu besidomintys žmonės ir pradantys jauni verslininkai visą liepos mėnesį turės galimybę nemokamai užmegzti naudingus kontaktus ir gauti patarimus įvairiais klausimais Vilniuje vykstančiame susitikimų su patyrusiais verslininkais cikle „Startup Nitro Academy“. skaityti »

Bus pristatyta nauja mokslinių tyrimų įranga ir galimybės atlikti mokslui ir verslui svarbius tyrimus

Birželio 1 d. Gamtos tyrimų centro padalinyje, Geologijos ir geografijos institute visuomenei bus pristatyti projekto „Jungtinio gamtos tyrimų centro (JGTC) įkūrimas“ rezultatai. skaityti »

Knygų apžvalga: „Verslo pradžios vadovas“

Šįkart laidoje – Saros Williams leidinys „Verslo pradžios vadovas“, kuriame yra daug naudingos informacijos, reikalingos pradedant ir plėtojant savo verslą. skaityti »