Darbdaviams – įrankis rinktis darbuotojus iš 25 šalies aukštųjų mokyklų

Vilniaus universitete bus pristatyta Lietuvos studentų ir absolventų karjeros valdymo informacinė sistema, jungianti 25 šalies aukštąsias mokyklas ir daugiau nei 100 tūkst. studentų. skaityti »

Patogios programėlės studentiškam gyvenimui

Šiais laikais studentai gali atsisiųsti naudingų programėlių, padedančių ne tik neužstrigti kamštyje, bet ir surasti artimiausią kebabinę. skaityti »

Pagal pakviestųjų studijuoti skaičių VGTU patenka į TOP 3

Šiemet stojančiųjų į aukštąsias mokyklas sumažėjo net 17 proc. Pakviestųjų studijuoti į Vilniaus Gedimino technikos universitetą skaičius sumažėjo neženkliai – vos 2,7 proc. skaityti »

Kodėl studentai iš Kalifornijos veržiasi į Lietuvą?

Kalifornijos valstybinio politechnikos universiteto profesorius jau trečią kartą atvyksta į Vilniaus Gedimino technikos universitetą, kur organizuojama tarptautinė vasaros mokykla „VGTU-CalPoly‘2015“. skaityti »

Ūkio bankas kviečia studentus naudingai taupyti

Aukštųjų ir aukštesniųjų mokyklų studentams, padėjusiems 3 mėn. ir ilgesnių terminų terminuotuosius indėlius Ūkio banko padaliniuose, bus taikoma 0,15 proc. didesnė indėlių palūkanų norma. skaityti »

Nevalstybinių aukštųjų mokyklų studentams – valstybinės stipendijos

Nuo naujųjų mokslo metų nevalstybinių aukštųjų mokyklų studentai nebegalės pretenduoti į valstybinius studijų krepšelius, tačiau geriausiais balais įstoję studentai galės gauti analogiško dydžio studijų stipendijas. skaityti »

Baltijos-Amerikos laisvės fondas kviečia Lietuvos studentus ir mokslininkus stažuotis JAV

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius su Baltijos-Amerikos laisvės fondo direktorių valdyba ir aptarė fondo bei Lietuvos studijų ir mokslo institucijų bendradarbiavimo galimybes. skaityti »