Informacinių technologijų egzaminą laiko rekordinis skaičius abiturientų

Specialistai teigia, kad po 10 – 15 metų visos verslo įmonės bus susijusios su informacinėmis technologijomis, taigi nebestebina tai, jog savo ateitį su šia sritimi sieja vis daugiau jaunuolių. skaityti »

Vėl kviečiama pasitikrinti žinias Konstitucijos egzamine

Teisingumo ministerija septintą kartą kviečia piliečius į Konstitucijos egzaminą pasitikrinti savo žinias apie pagrindinį šalies įstatymą. Pirmasis egzamino etapas vyks jau šių metų spalio 1 d. skaityti »

Dauguma kredito unijų vadovais siūlytų asmenų neįveikė Lietuvos banko egzaminų

Per šių metų pirmąjį pusmetį Lietuvos bankas surengė 5 specialius egzaminus, kuriuos laikė 13 kandidatų į kredito unijų vadovus ir 7 jau esantys kredito unijų vadovai, kurių kvalifikacija ir patirtis kėlė abejonių. Egzamino neišlaikė 10 kandidatų ir 4 esami vadovai, dar 3 vadovai į egzaminus neatvyko. skaityti »

Lietuvos banke surengtas pirmasis egzaminas kredito unijų vadovams

Lietuvos banke šiandien įvykusį pirmąjį kredito unijų vadovams skirtą specialų egzaminą sėkmingai išlaikė du asmenys, vienas nesurinko reikiamo balų skaičiaus ir negalės eiti vadovo pareigų. skaityti »

Spalio 18 d. po Konstitucijos egzamino 2-ojo etapo paaiškės LR Konstitucijos geriausi žinovai

Spalio 18 d., ketvirtadienį, nuo 12 val. Vilniaus savivaldybės Tarybos posėdžių salėje (2 a.) vyks Konstitucijos egzamino 2-asis etapas. skaityti »

Dvyliktokai laiko istorijos egzaminą

Šiandien 18 672 abiturientai visoje šalyje laiko istorijos valstybinį brandos egzaminą. Per pustrečios valandos dvyliktokams teks įveikti testo klausimus ir analizuoti istorijos šaltinius – nagrinėti žemėlapius, analizuoti karikatūras. skaityti »