Gyventojai galės pažymėti vietas, kuriose norėtų atsiskaityti mokėjimo kortele

Nuo šiol gyventojai, naudodamiesi išmaniaisiais telefonais, galės SEB bankui pranešti vietas, kuriose už prekes ar paslaugas jie norėtų atsiskaityti mokėjimo kortele, tačiau kol kas tokios galimybės neturėjo. skaityti »

Verslas kurs ir diegs daugiau inovacijų

Remiantis SEB banko atlikta mažų ir vidutinių įmonių apklausa, šiemet galima tikėtis proveržio − verslas planuoja kur kas aktyviau taikyti ar diegti inovacijas negu prieš metus. skaityti »

Gyventojai vis dažniau sąskaitas pildo naudodamiesi bankomatais

SEB banko duomenimis, pernai grynuosius pinigus priimančiais bankomatais naudotasi 40 proc. dažniau negu 2013 metais. Gyventojai ir įmonės, naudodamiesi jais, lėšas į savo sąskaitas SEB banke įmokėjo 1,3 mln. kartų, t. y. daugiau negu 3,5 tūkst. kartų kasdien. skaityti »

SEB: Baltijos šalių mažos ir vidutinės įmonės ieško būdų, kaip nepasiduoti pesimizmui

Baltijos šalių smulkusis ir vidutinis verslas, planuodamas 2015 metus, laikosi nuosaikesnių finansinio augimo planų negu 2014-aisiais. Tačiau, nepaisant įtemptos geopolitinės situacijos, iššūkių euro zonoje ir vidaus rinkose, įmonės įžvelgia galimybių toliau augti. skaityti »

SEB bankas: Lietuvos mažos ir vidutinės įmonės planuodamos inovacijas sparčiai vejasi Estiją

Iš trijų Baltijos šalių Lietuvos mažų ir vidutinių įmonių planai diegti ir taikyti inovacijas per metus išaugo labiausiai, o pasyviausios išlieka Latvijos įmonės, rodo SEB banko atlikta apklausa. skaityti »

SEB bankas: įvedus eurą gyventojai dažniau mokės banko kortele

Valiutos pakeitimas Lietuvoje turės teigiamą įtaką atsiskaitymams mokėjimo kortelėmis – jomis bus atsiskaitoma gerokai dažniau. skaityti »

Trečdalis būstą paskolos lėšomis pirkusių žmonių jame gyventi ketina visą gyvenimą

Būstą paskolos lėšomis perkantys gyventojai dažniausiai jame ketina gyventi ilgą laiką. SEB banko klientų, turinčių būsto paskolas, apklausa parodė, kad trečdalis (32 proc.) jų gyventi įsigytame būste planuoja visą gyvenimą ir nekilnojamąjį turtą norėtų perduoti vaikams. skaityti »

Pradėjo veikti pirmieji eurus priimantys SEB banko bankomatai

Vilniuje pradėjo veikti du bandomieji eurus priimantys ir išmokantys SEB banko bankomatai. skaityti »

Santaupas laikydami namuose gyventojai neretai pamiršta saugumą

SEB banko užsakymu atliktas gyventojų nuomonės tyrimas atskleidė, kad kas antras gyventojas (52 proc.) turimus grynuosius litus ketina keisti į grynuosius eurus. skaityti »

Už smulkius pirkinius gyventojai vis dažniau atsiskaito mokėjimo kortele

Mokėjimo kortele prekybos vietoje gyventojai vis dažniau atsiskaito ne vien už stambius pirkinius, bet ir už smulkias kasdienes prekes skaityti »