Pažintis su naujausia Agnės Kuzmickaitės kolekcija – ir internete

Šiųmetis pavasaris džiugina ne tik saule ir bundančia gamta, bet ir įkvepiančiomis idėjomis. Savo naujais kūriniais šį pavasarį su visais mados gerbėjais dalinsis viena žinomiausių savo kartos Lietuvos dizainerių Agnė Kuzmickaitė, kurios prekinis ženklas – drugelis – jau tapo atpažįstamas daugelio. skaityti »

Kviečia pavasarinė „Mados infekcija“

Kovo 18–19 dienomis Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre, siaus jau 18-oji „Mados infekcija“. Ryškiausias mados įvykis Lietuvoje nešykštės šviesų, decibelų ir kokybiško turinio akims. skaityti »

Knygų mugė vilios gyvais susitikimais ir renginių gausa

Vasario 25–28 d. į parodų ir kongresų centrą LITEXPO kviečia 17-oji Vilniaus knygų mugė. Lankytojų tradiciškai čia lauks ne tik daugiau nei 300 Lietuvos ir užsienio šalių leidyklų, bet ir įdomi kultūrinė programa bei pirmą kartą rengiamas antikvarinių knygų aukcionas. skaityti »

CONVENE dalyviams pristatyti šiuolaikiški ir patikimi „ProfIT“ sprendimai

Praėjusią savaitę Vilniuje baigėsi dvi dienas trukusi ketvirtoji konferencijų turizmo paroda-kontaktų mugė „CONVENE 2016“. Antrus metus iš eilės joje dalyvavo bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, pristačiusi užsakomąsias IT paslaugas „ProfIT“ ir jų galimybes HoReCa (viešbučių, restoranų, kavinių) sektoriui. skaityti »

Prasideda turizmo profesionalų paroda-kontaktų mugė CONVENE

Vasario 10 dieną, trečiadienį, 10.30 val., Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ prasideda ketvirtą kartą vykstanti konferencijų turizmo profesionalų paroda-kontaktų mugė CONVENE. skaityti »

„CONVENE 2016“ dalyviai kviečia atrasti naujas konferencijų turizmo galimybes

2016 m. vasario 10–11 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“, jau ketvirtą kartą vyks tarptautinė dviejų dienų paroda-kontaktų mugė CONVENE. Trečius metus iš eilės konferencijoje dalyvaus ir kelionių agentūra „West Express“. skaityti »

Įsitikinkite stebinančiu pianisto A. Gryniuko pirštų miklumu

Vasario mėnesį į Lietuvą atvykstančio pianisto Aleksejaus Gryniuko koncertą bus galima stebėti ir tiesiogiai per internetą. skaityti »

Vilniaus Kalėdų eglutėje sekamų pasakų galima klausytis ir internetu

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ Kalėdų eglutėje įrengė vieną moderniausių kilnojamųjų internetinės transliacijos studijų, valdomų nuotoliniu būdu, o transliacija vykdoma mobiliuoju „Tele2“ 4G internetu. Tai – bendrovių dovana visiems, nekantriai laukiantiems šv. Kalėdų. skaityti »

Kalėdinės pasakaitės iš sostinės

Vilniaus Katedros aikštėje stovinčioje eglėje kasdien galima pasiklausyti pasakų. Vakarais žiūrėkite tiesioginę transliaciją iš eglės vidaus. skaityti »

Sostinėje – muzikos projekto „Mugamas ir sutartinės: dialogai“ premjera

Š. m. lapkričio 25 dieną, 20 val., Menų fabrike „Loftas“ vyks tarptautinio muzikos projekto „Mugamas ir Sutartinės: Dialogai“ premjera, kurią organizuoja VšĮ „Ugnis ir kaukė“. skaityti »