Su „Skynet“ – stabilus mėnesinis mokestis visą laikotarpį

„Skynet“ skelbia naują akciją ir nuolaidomis kviečia naudotis visą sutarties laikotarpį. Be to, kiekvienam akcijos dalyviui garantuojama skaidri kaina, todėl neteks mokėti jokių papildomų mokesčių! skaityti »

„Skynet“ televizijos žiūrovams – tiesioginės „Eurovizijos“ transliacijos HD formatu!

Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai kviečia nerti į „Eurovizijos“ sūkurį ir mėgautis HD kokybe. Gegužės 14, 16 ir 18 dienomis šios televizijos žiūrovai turės ypatingą galimybę stebėti tiesiogines šio visame pasaulyje populiaraus dainų konkurso transliacijas raiškiuoju (HD) formatu. skaityti »

Karaokės vakarai su išmaniąja „Skynet“ televizija

Išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai savo žiūrovus nuo šiol džiugins dar viena puikia paslauga – karaoke televizoriaus ekrane. skaityti »

Visos „Skynet“ IPTV funkcijos – vaizdinėse instrukcijose

Ne vienas televizijos žiūrovas yra girdėjęs, o galbūt jau ir išbandęs IPTV (angl. Internet Protocol Television). Na, o tiems, kas nori daugiau sužinoti apie gausybę naudingų ir patrauklių IPTV funkcijų, išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai siūlo vaizdinių instrukcijų. skaityti »

Šventinė „Skynet“ dovana – interneto ir televizijos paketas už ypatingą kainą

Gražiausias metų šventes „Skynet“ komanda kviečia pasitikti su ypatingomis dovanomis. skaityti »

„Skynet“ televizija – tik 1 Lt ir galimybė sutaupyti daugiau nei 1 200 Lt!

Artėjant spalio 29-ajai, analoginės televizijos išjungimo metui, pats laikas pasirūpinti, kad televizorių ekranai Jūsų namuose neužgestų. Rinkitės „Skynet“ interaktyviąją IP televiziją ir žiūrėkite savo mėgstamas laidas aukščiausia skaitmenine kokybe bei... sutaupykite 1 200 Lt! skaityti »

Mažuosius žiūrovus džiugina seni „JimJam“ kanalo bičiuliai!

Mažieji „Skynet“ IPTV žiūrovai kviečiami patirti nuotykių su senais TV kanalo „JimJam“ bičiuliais. Beje, kai kurie iš jų nuo šiol jau kalba ir lietuviškai! skaityti »