„Anonymous“ programišiai atakavo Kremliaus svetainę

Programišiai, save vadinantys judėjimo „Anonymous“ rusiškojo sparno atstovais, pranešė, kad jų organizacija atakavo Kremliaus svetainę. skaityti »

Programišių taikinyje – valstybių tarnautojai ir įmonių vadovai

Lietuvos Respublikos nacionalinis elektroninių ryšių tinklų ir informacijos saugumo incidentų tyrimo padalinys (CERT-LT) praėjusiais metais ištyrė 21,8 tūkst. pranešimų apie incidentus elektroninėje erdvėje, o tai yra du kartus daugiau nei 2010 metais. skaityti »

„Anonymous“ apkaltinta rengianti atakas prieš „Facebook“

Svetainėje „YouTube“ pasirodė klipas, nufilmuotas programišių grupuotės „Anonymous“. skaityti »

Programišiai pavogė asmeninius 35 mln. Korėjos gyventojų duomenis

Nežinomi programišiai atakavo populiarų Pietų Korėjoje tinklalapį „Nate“ ir socialinį tinklą „Cyworld“. skaityti »

„Anonymous“ grupuotės nariai pasikėsino į NATO duomenis

Programišių grupuotės „Anonymous“ nariai savo tinklaraštyje pranešė, jog jiems pavyko įsilaužti į NATO serverį ir gauti prieigą prie slaptų aljanso failų. skaityti »

Programišiai pavogė asmeninius Lady Gagos gerbėjų duomenis

Programišių grupuotė „SwagSec“ įsilaužė į oficialų atlikėjos Lady Gagos tinklalapį ir pavogė dalies užsiregistravusių čia asmenų duomenis. skaityti »

Pentagonas patyrė milžinišką duomenų netektį

Vakar Pentagonas pripažino, jog 2011 metų kovą patyrė kibernetinę ataką, kurios metu pavogtas milžiniškas kiekis slaptų duomenų. skaityti »

„Anonymous“ atakavo „Monsanto“

Programišių grupuotė „Anonymous“ šį kartą atakavo kompaniją „Monsanto“ ir pavogė apie 2 500 jos darbuotojų slaptą medžiagą. skaityti »

„Lulz Sec“ programišiai pranešė nutraukiantys veiklą

„Lulz Sec“ programišiai pranešė nutraukiantys savo veiklą. Tokia informacija buvo publikuota birželio 26 naktį tinklalapyje pastebin.com. skaityti »

Vokietijos programišiai apkaltinti vogę Lady Gagos dainas

Du Vokietijos programišiai, internete publikavę dar neišleistas populiariosios muzikos žvaigždžių dainas, tarp jų Lady Gagos, Marajos Keri ir Džastino Timberleiko, apkaltinti nelegalia prieiga prie konfidencialios informacijos ir autorinių teisių pažeidimu. skaityti »