R. Dargis: „Dabar galėsime dar labiau paskatinti užsienyje studijuojančius sugrįžti į Lietuvą“

Spalio 14 d. Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) ir VšĮ „Global Lithuanian Leaders“ (GLL) pasirašė bendradarbiavimo sutartį. skaityti »

R. Dargis: „Stereotipus apie Lietuvos ir Lenkijos priešybes galime įveikti įgyvendindami bendrus projektus“

Kaimyninėms valstybėms labai svarbus ekonominis bendradarbiavimas – Lietuva ir Lenkija šioje srityje turi gana ilgalaikį ir tvirtą pamatą. Rugsėjo 28 d. Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) ir asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” šį pamatą dar labiau sustiprino. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministrės susitikime su Lietuvos pramoninkų konfederacija – aktualūs švietimo klausimai

Švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė ministerijoje susitiko su Lietuvos pramoninkų konfederacijos (LPK) prezidentu Robertu Dargiu, kitais LPK nariais ir aptarė aktualius švietimo klausimus bei bendradarbiavimą su verslo subjektais. skaityti »

LNTPA atstovai susitiko su naujaisiais Vilniaus vadovais

Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos (LNTPA) susitikime su Vilniaus meru Remigijumi Šimašiumi ir administracijos vadove Alma Vaitkunskiene, departamentų vadovais ir patarėjais aptarti svarbiausi NT ir miestų plėtros klausimai. skaityti »

Marijampolėje laukiama XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumo

Š. m. birželio 8–10 dienomis Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) kartu su Baltarusijos partneriais Marijampolėje surengs jau XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumą. skaityti »

Kurti konkurencingą Lietuvą – valstybės ir verslo bendras interesas

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitikusi su Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentu Robertu Dargiu aptarė darbo santykių reguliavimo galimybes, ūkio konkurencingumo didinimą, taip pat kalbėjo, kaip sustiprinti mokslo ir inovacijų politiką bei paskatinti verslo ir švietimo bendradarbiavimą. skaityti »

Robertas Dargis: 2015-ieji Lietuvos verslui bus naujų rinkų atradimų metai

2015 metai Lietuvos verslui bus naujų rinkų atradimų metai, teigia Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidentas. skaityti »

Darbdaviai labiausiai pasigenda absolventų gebėjimo taikyti žinias

Darbdavių ir moksleivių, absolventų lūkesčiai priimant į darbą ir stengiantis įsidarbinti smarkiai skiriasi, rodo apklausa. Be to, darbdaviai labiausiai pasigenda profesines mokyklas, kolegijas, universitetus baigusių jaunuolių gebėjimo taikyti žinias. skaityti »

„Eikos“ vadovas – Domas Dargis

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovei „Eika“ nuo pirmadienio vadovauja Domas Dargis, o plėtros direktoriumi vietoj jo paskirtas Martynas Žibūda, pranešė įmonė. skaityti »

Lietuvos pramonininkų konfederacijai – 25-eri

Birželio 19-oji – ypatinga diena Lietuvos pramonininkų konfederacijai. skaityti »