Kriptovaliutų bankomatų tinklo priežiūra Sakartvele patikėta BS/2

BS/2 ir kriptovaliutų bankomatų tiekėja „Cryptomat“ pasirašė susitarimą dėl kompleksinių kriptovaliutų bankomatų tinklo priežiūros paslaugų Sakartvele. skaityti »

Japonija pripažino bitkoinus teisėta valiuta

Japonijos valdžia paskelbė, kad nuo balandžio 1 d. virtualioji valiuta bitkoinas oficialiai pripažįstama legaliu atsiskaitymo būdu. skaityti »

Vienoje atidarytas pirmasis pasaulyje bitkoinų bankas

Pirmajame bitkoinų banke klientai gali išsikeisti grynuosius pinigus į bitkoinus, taip pat sužinoti visą rūpimą informaciją apie skaitmeninę valiutą. skaityti »

Bitkoinui sukako 8 metai

Prie aštuonerius metus, 2009 metų sausio 3 dieną, buvo sugeneruotas bitkoinas. Jo autorius – išradėjas Satoši Nakamoto (Satoshi Nakamoto), kurio tikroji tapatybė nežinoma iki šiol. skaityti »

„Apple“ įgyvendino pinigų pervedimą bitkoinais

„Apple“ paskelbė, kad mokėjimo sistemų bendrovė „Circle“, padėjo įgyvendinti galimybę per pranešimų programą „iMessage“ perduoti atsiskaitymus bitkoinais. skaityti »

Bitkoino alternatyvų penketukas

Bitkoinas yra populiariausia virtuali valiuta, tačiau anaiptol ne vienintelė. Rinkoje yra daugybė virtualių valiutų, kurios bendrai vadinamos „Altcoins”. skaityti »

JAV švietimo įstaigos mokys apie virtualias valiutas

Jungtinėse Amerikose Valstijose veikiantys koledžai ir universitetai pradėjo rengti savo studentams mokymus apie virtualias valiutas, tarp jų ir bitkoinus. skaityti »

Didžiausia Lenkijos skrydžių bendrovė jau priima bitkoinus

Lenkijos skrydžių bendrovė LOT paskelbė, kad priima atsiskaitymus už bilietus virtualia valiuta bitkoinais. skaityti »

Japonijos parduotuvėse bus galima atsiskaityti bitkoinais

Daugiau nei 20 tūkst. Japonijoje veikiančių tradicinių ir elektroninių parduotuvių artimiausiu metu leis atsiskaityti virtualia valiuta bitkoinu. skaityti »

2019 m. virtualia valiuta naudosis per 5 mln. pasaulio gyventojų

Kaip skelbia tyrimų kompanija „Juniper Research“, 2019 metais virtualia valiuta bitkoinais aktyviai naudosi daugiau nei 5 mln. pasaulio gyventojų. skaityti »