„Penki kontinentai“ atnaujins Lietuvos oro uostų IT infrastruktūrą

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ laimėjo valstybinės įmonės Lietuvos oro uostai viešųjų pirkimų konkursą dėl visų trijų oro uostų IT infrastruktūros atnaujinimo darbų. skaityti »

IT paslaugas teikiantys „rykliai“ užmiršta smulkų verslą – siūlome išeitį

Skaitmeniniame amžiuje vis svarbesnį vaidmenį atlieka informacinių technologijų priežiūra. skaityti »

„Penkių kontinentų“ įmonė atnaujins „Kauno vandenų“ kompiuterinius tinklus

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ antrinė bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) rūpinsis UAB „Kauno vandenys“ kompiuterinio tinklo atnaujinimu. skaityti »

„Penki“ iniciatyva interneto tinklo įranga bus naudojama ugdant mokinių kūrybiškumą ir technologinį mąstymą

Šviesolaidinio interneto tinklas „Penki“ ugdymo įstaigoms padovanojo nebereikalingos tinklo įrangos: Robotikos mokyklai – 300 maršruto parinktuvų, o Vilniaus licėjui – maršruto parinktuvų, serverių ir kt. įrenginių. skaityti »

Į „Penki“ tinklo modernizavimą investuojama per 2 milijonus eurų

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ į optinio tinklo ir įrangos modernizavimą investuoja daugiau nei 2 milijonus eurų. skaityti »

I. Dadašovas: „Internetas – tai terpė, nuolat skatinanti žmogų tobulėti“

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas teigia, kad tobulėjančios technologijos keičia mūsų supratimą apie aplinką, kurioje gyvename, o XXI a. jau neįsivaizduojamas be daiktų interneto, biometrijos technologijų ir dirbtinio intelekto sistemų plėtros. skaityti »

15 taisyklių, kad internete būtumėte saugūs

Kasmet pirmąjį vasario antradienį Europos komisijos iniciatyva Europos Sąjungos šalyse minima Saugesnio interneto diena. Kad jaustumėtės saugesni internete, šviesolaidinis tinklas „Skynet“ siūlo laikytis pagrindinių taisyklių. skaityti »

Informacija klientams (6)

Nuo š. m. sausio 29 dienos yra sutrikusi el. pašto @post.skynet.lt veikla. Šiuo metu problema yra šalinama. skaityti »

„ProfIT“ pradeda teikti vaizdo kamerų pardavimo, įrengimo ir vaizdo įrašų saugojimo debesyje paslaugas

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ siūlo verslo stebėjimo sprendimą, kuris ne tik leis stebėti svarbius objektus vaizdo kameromis, bet ir patogiai peržiūrėti vaizdo kamerų įrašus, gauti pranešimus apie pastebėtą įtartiną pašalinių asmenų veiklą. skaityti »

„Skynet“ pirmajam savo klientui įdiegė 10 Gb/s internetą

Įmonių grupė „Penki kontinentai“, valdanti prekės ženklą „Skynet“, pirmoji šalyje įdiegė savo klientui 10 Gb/s greičio šviesolaidinį internetą. skaityti »