Įmonių grupės „Penki kontinentai“ pirmojo ketvirčio pajamos

„Penkių kontinentų“ įmonių grupės pajamos pirmąjį 2020-ųjų ketvirtį sudarė 10,2 mln. Eur. Šie finansiniai rodikliai tolygūs pernai metų to paties laikotarpio rezultatui. skaityti »

Praktiniai duomenų apsaugos patarimai dirbantiems per nuotolį

Lietuvoje ir įvairiose pasaulio šalyse paskelbus karantiną dėl koronaviruso (COVID-19) pandemijos, įmonės pradėjo organizuoti nuotolinį savo darbuotojų darbą. Tarp jų – ir pasauliniai technologijų gigantai „Amazon“, „Microsoft“ bei „Facebook“, kurie įpareigojo savo darbuotojus dirbti iš namų tol, kol situacija nepagerės, o koronaviruso plitimas nebus sustabdytas. skaityti »

Darbuotojai dirba iš namų? Būtina iš naujo peržiūrėti įmonės informacijos saugumo politiką

Lietuvos Vyriausybei paskelbus šalyje karantiną dėl koronaviruso pandemijos, Lietuvos įmonių vadovai raginami sudaryti sąlygas darbuotojams dirbti nuotoliniu būdu. Ar verslas, siūlydamas savo darbuotojams nuotolinio darbo galimybes yra tinkamai pasiruošęs ne tik iš techninės pusės, bet ir gali užtikrinti apsaugą nuo kibernetinių įsilaužimų? skaityti »

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ dalį savo veiklos vykdys nuotoliniu būdu

Įmonių grupė „Penki kontinentai“, reaguodama į koronaviruso (COVID-19) plitimą ir atsižvelgdama į Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimą visoje Lietuvoje skelbti privalomą karantiną, taip pat į kitų šalių, kuriose veikia grupės atstovybės, Vyriausybių rekomendacijas, dalį savo veiklos vykdys nuotoliniu būdu. skaityti »

Baltijos šalių konferencijoje – diskusijos apie debesijos paslaugų įtaką verslui

Užsakomąsias ITT paslaugas „ProfIT“ teikiančios UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ atstovai lankėsi tarptautinėje Baltijos šalių konferencijoje „Verslo transformacija – darbas debesyse“. skaityti »

„Penki kontinentai“ 2019 metais viršijo 70 mln. eurų apyvartą

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ pajamos, palyginti su 2018 metais, išaugo daugiau nei 50 proc. ir 2019 m. viršijo 70 mln. eurų. skaityti »

„Penki“ šviesolaidinis internetas sujungia Vilniaus miesto švietimo ir ugdymo įstaigas

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ šių metų pradžioje pasirašė 12 sutarčių dėl šviesolaidinio interneto tiekimo Vilniaus miesto mokymo bei ugdymo įstaigoms, kurios, pasikeitus ankstesnio paslaugų teikėjo veiklos funkcijoms, liko be interneto ryšio. skaityti »

Inovatyvių restoranų tinklas pasirinko „ProfIT“ paslaugas

Bendrovė „Inovatyvūs restoranai“, Vilniuje valdanti aštuonis restoranus ir planuojanti plėsti savo veiklą ne tik Lietuvoje, bet ir Rusijoje bei Lenkijoje, pasirinko UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ teikiamas užsakomąsias „ProfIT“ paslaugas. skaityti »

„ProfIT“ paslaugos – sostinės savivaldybės įmonei „Vilniaus planas“

Verslui užsakomųjų IT paslaugų (angl. outsourcing) kompleksą „ProfIT“ iš vienų rankų siūlantis „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ pasirašė kompiuterinės technikos ir programinės įrangos priežiūros bei konsultavimo paslaugų sutartį su Vilniaus miesto savivaldybės įmone „Vilniaus planas“. skaityti »

„ProfIT“ suteiktas „Hewlett Packard Enterprise“ partnerio statusas

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, priklausanti „Penkių kontinentų“ įmonių grupei ir valdanti IT užsakomųjų paslaugų verslui prekės ženklą „ProfIT“, pasirašė partnerystės susitarimą su UAB „Sophela“, kuri yra oficiali tarptautinės informacinių technologijų įmonės „Hewlett Packard Enterprise“ atstovė Lietuvoje. skaityti »