SEB banko prezidento patarėjo G. Nausėdos parengtas makrokomentaras „Spartesnės BVP plėtros ilgai laukti nereikės“

Išankstinio Statistikos departamento vertinimo duomenimis, antrąjį šių metų ketvirtį BVP palyginamosiomis kainomis buvo 1,3 proc. didesnis nei prieš metus. skaityti »

SEB bankas apdovanos geriausius šalies abiturientus

SEB bankas tęsia tradiciją jau dešimtus metus iš eilės apdovanoti geriausius šalies abiturientus, kurie renkasi laikyti daugiau egzaminų nei kiti bendraamžiai ir geba pasiekti pačių aukščiausių rezultatų. skaityti »

SEB bankas pradeda viešai platinti dviejų SEB grupės investicinių fondų vienetus

SEB bankas pradeda viešai platinti Liuksemburge registruotų SEB grupės investicinių fondų „SEB Credit Multi Strategy“ ir „SEB Global Chance/ Risk Fund“ vienetus. skaityti »

Kas sekundę – po du atsiskaitymus mokėjimo kortele

Mokėjimo kortelės istorija Lietuvoje skaičiuojama jau nuo 1993 metų, kada SEB bankas, tuomet dar vadinęsis Vilniaus banku, išleido pirmąją mokėjimo kortelę šalyje. skaityti »

Skelbiami SEB banko grupės 2015 metų pirmo pusmečio veiklos rezultatai

Preliminariais duomenimis, per pirmą 2015 metų pusmetį AB SEB bankas uždirbo 36,9 mln. eurų, o AB SEB banko grupė – 32,7 mln. eurų neaudituoto grynojo pelno. skaityti »

Kaip neišleisti santaupų per saulėtas atostogas?

Susidūrę su galimybe įsigyti malonų, bet neplanuotą pirkinį, žmonės elgiasi dvejopai: vieni nė nesusimąstę leidžia turimas santaupas, kiti pradeda dvejoti – o kas, jeigu už kampo tūno juoda diena? skaityti »

Kaip neišleisti per daug pinigų atsiskaitant kortele?

Net ir pasibaigus finansiniam sunkmečiui, daugelis ir toliau nori racionaliai tvarkyti pinigus – planuoti ir kontroliuoti savo išlaidas, neišleisti daugiau ten, kur gali išleisti mažiau, pasirūpinti, kad reikalingiems dalykams pinigų užtektų. skaityti »

Galimybės mokėti kortele pirkėjai labiausiai pasigenda pašte ir Gariūnuose

Daugiau kaip 800 įvairių prekyviečių ir paslaugų teikimo vietų Vilniuje ir kituose didmiesčiuose − tiek jų per vieną mėnesį pažymėjo pirkėjai specialioje programėlėje norėdami jose atsiskaityti ne tik grynaisiais pinigais, bet ir turimomis mokėjimo kortelėmis. skaityti »

Kišenpinigiai – į mokėjimo kortelės sąskaitą

Jei anksčiau pinigai vaiko kasdienėms išlaidoms asocijavosi su kišenėje žvangančiomis monetomis, tai šiandien vis daugiau tėvų kišenpinigius renkasi pervesti į atžalos mokėjimo kortelės sąskaitą. skaityti »

Statistika griauna mitą apie jaunimo išlaidavimą

Pajamų statistika rodo, kad sparčiau didėja jaunesnio amžiaus gyventojų pajamos. SEB banko duomenimis, tarp indėlininkų sparčiausiai auga jaunų žmonių skaičius. skaityti »