Populiarusis BMW elektromobilis „BMW i3“ nuvažiuos iki 50 proc. toliau

Koncernas BMW paskelbė, kad šią vasarą rinkai pasiūlys naują savo premium klasės elektromobilio „BMW i3“ versiją su talpesne baterija, kuri idealiomis sąlygomis leidžia įveikti atstumą iki 300 kilometrų. skaityti »

„CityBee“ siūlo vilniečiams persėsti į elektromobilius „BMW i3“

Automobilių dalinimosi paslauga „CityBee“ savo parką papildė naujais elektromobiliais, dėl kurių sostinės gyventojai ir miesto svečiai galės išbandyti aplinkai draugišką keliavimo būdą. skaityti »

Vilniuje pradeda veikti elektromobilių dalinimosi paslauga

Vilnius tampa viena iš pirmųjų Europos sostinių, kurioje veikia elektromobilių dalinimosi paslauga. „CityBee“ savo automobilių parką papildo naujais „BMW i3“ elektromobiliais ir atidaro pirmąsias įkrovimo stotelės. skaityti »

Varšuvoje – bankomatai ant ratų

Vienas Lenkijos bankas kartu su taksi bendrove „iTaxi“ ėmėsi plėsti mobiliosios bankininkystės galimybes. Elektromobiliuose „BMW i3“ bankas įrengė bankomatus, kuriuos, naudodamiesi mobiliąja programėle „IdeaBank Money Collection“, gali išsikviesti mažų įmonių atstovai. skaityti »

„BMW i3“ išrinktas geriausiu 2015 m. elektromobiliu

Nepraėjus nė metams nuo „BMW i3“ prekybos starto, šis elektromobilis į savo triumfo lentyną pastatė dar vieną – „Geriausio „žaliojo“ automobilio 2015“ – apdovanojimą. skaityti »