Elita Citovičiūtė gyvena dviejose šeimose

Fotomodelis ir socialinių tinklų žvaigždė Elita Citovičiūtė gyvena aktyvų gyvenimą – dalyvauja įvairiose fotosesijose, veda laidą „IT+“, yra šviesolaidinio interneto tiekėjo „Penki“ reklaminis veidas, daug keliauja po įvairias pasaulio šalis. skaityti »

„IT+“ vasarą pasitinka su nauju laidos vedėju Luku

Laidą apie technologijas „IT+“ nuo šiol ves ne tik nuolatinė laidos vedėja Elita Citovičiūtė, bet ir naujas vedėjas Lukas Keraitis, jau kuris laikas dirbantis šios laidos prodiuseriu. skaityti »

„Skynet“ atstovai dovanojo šilumą ir dalijosi gerumu

Trečią kartą vykstanti akcija „Dovanok šilumą“ šiemet ir vėl pakvietė dalytis gerumu su tais, kuriems jo labiausiai trūksta. Prie akcijos ne pirmus metus prisijungė ir šviesolaidinio tinklo „Skynet“ atstovai. skaityti »

„Skynet“ komanda dalijosi gerumu su beglobiais gyvūnais

Įpusėjus vasarai, šviesolaidinio tinklo „Skynet“ atstovai aplankė savo seną bičiulę gyvūnų globos organizaciją „Lesė“. skaityti »

„Skynet“ veidas Elita Citovičiūtė – apie šiuolaikines technologijas ir realų gyvenimą

Konkurse „Mis Lietuva 2013“ titulą „Mis publika“ pelniusi televizijos projektų dalyvė ir modelis Elita Citovičiūtė sako internetu besinaudojanti tiek darbe, tiek tvarkydama kasdienius reikalus. O štai neseniai mergina ir pati „tapo“ jo dalimi – Elita yra vilniečiams puikiai žinomo šviesolaidinio interneto „Skynet“ veidas. skaityti »

Atsinaujinusi laida „IT+“ pristatys naujausius technologinius išradimus

Laida „IT +“ šį rudenį pasitinka pasikeitusi, nauju formatu. Jūsų laukia trys laidos rubrikos: Naujienos, Tema ir Apžvalgos. skaityti »

„Penki TV“ laidos atsisveikina iki rudens

„Penki TV“ autorinės laidos skelbia sezono pabaigą, o jų vedėjai linki gerai ir prasmingai praleisti vasarą. skaityti »

„Penki TV“ eteryje – jau 189 kartą sveikinasi laida „IT+“

Vasario 20 dieną, penktadienį, su savo žiūrovais sveikinasi jau 189-oji laida „IT+“. Joje šįkart Jūsų laukia ne tik įdomiausios technologijų naujienos, bet ir keletas pavasariškų temų, tad kviečiame žiūrėti. skaityti »

Projekte „Šuolis“ – laidos „IT+“ vedėja Elita Citovičiūtė

TV projekto „Šuolis“ antrajame sezone kvapą gniaužiančius šuolius į vandenį demonstruoja vienuolika drąsių žmonių – pramogų ir mados pasaulio, sporto, šokių, teatro, muzikos, humoro žvaigždžių. Tarp jų ir „Penki TV“ laidos „IT+“ vedėja Elita Citovičiūtė. skaityti »