Poilsis darbe – tai įmanoma!

Kokie šiuolaikinių darbuotojų lūkesčiai dėl darbo sąlygų? Įmonių grupės „Penki kontinentai“ vidinis tyrimas parodė, kad darbuotojai norėtų patalpų, kuriose galėtų trumpam „pabėgti“ nuo darbo rutinos. skaityti »

Įmonės apdovanojo kūrybiškiausius ir perspektyviausius studentus

Š. m. gegužės 26-osios vakarą Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakultete vyko konkurso „Auksinė ateities perspektyva“ finalinis renginys ir iškilminga nugalėtojų apdovanojimo ceremonija. skaityti »

VGTU studentams – pažintis su informacinių ir bankinių technologijų naujovėmis

Š. m. kovą Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) praūžusi kasmetė Karjeros mugė netruko sulaukti atgarsio. Gegužės 26–27 dienomis VGTU studentai svečiavosi Vilniuje įsikūrusiame įmonių grupės „Penki kontinentai“ biure, kur jiems buvo suteikta galimybė daugiau sužinoti apie bendrovės kasdienę veiklą, produktus ir paslaugas, pasiekimus, ateities planus. skaityti »

VGTU Karjeros mugė – žingsnis sėkmingos karjeros link

Š. m. kovo 19 dieną į Vilniaus Gedimino technikos universitetą (VGTU) skubėjo ne tik studentai ir dėstytojai, bet ir solidūs verslininkai. Visus juos čia sutraukė kasmetė Karjeros mugė. skaityti »

Studentai ir verslininkai susitinka VGTU Karjeros dienose

Visą kovą ir balandį Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU) šurmuliuoja jubiliejinės, dešimtosios, Karjeros dienos. Jose aktyviai dalyvauja ne tik universiteto bendruomenė, bet ir verslo atstovai. skaityti »

SMK studentai programavimo žinių semsis verslo įmonėse

Aktyvesnis verslo įmonių ir mokslo institucijų bendradarbiavimas Lietuvoje pamažu įsibėgėja. Vienas iš sėkmingų tokios veiklos pavyzdžių – įmonių grupės „Penki kontinentai“ ir viešosios įstaigos Socialinių mokslų kolegija (SMK) partnerystė, užsimezgusi dar praėjusių metų vasarą. skaityti »