Buvo „nulaužti“ tūkstančiai spausdintuvų

Sausio pabaigoje Bochumo Rūro universiteto (Vokietija) paskelbti spausdintuvų tyrimo rezultatai sudomino ir kibernetinius nusikaltėlius. skaityti »

Nustatyti du nauji išpirkos reikalaujantys kenkėjai

Panašu, kad saugumo ekspertų prognozės 2017-iesiems metams pradeda pildytis – išpirkos reikalaujančių kenkėjų armiją papildė dar dvi naujos kenksmingos programos „Spora“ ir „Marlboro“. skaityti »

Nauja apgaulė „WhatsApp“ – siūlo nemokamą internetą be „Wi-Fi“

Saugumo ekspertai perspėja, kad pastaruoju metu daugėja sukčiavimo atvejų populiarioje susirašinėjimo programėlėje „WhatsApp“. skaityti »

Daiktų interneto keliamų pavojų leis išvengti tam tikros taisyklės

Vienu iš didžiausių kibernetinių grėsmių sulauksiančių taikinių šiais metais saugumo ekspertai nurodė sparčiai populiarėjančius daiktų interneto įrenginius. skaityti »

Kaip saugiai pirkti dovanas internete

Nors prekybos atstovai tikina, kad kalėdinė el. prekyba neprilygsta parduotuvių šturmui Juodąjį penktadienį, ieškantys dovanų internete turi būti itin atidūs ir šiuo periodu. skaityti »

Kaip apsaugoti vaikų įrenginius prieš mokyklą?

Pasak saugumo ekspertų, savo vaikų saugumu besirūpinantiems tėvams pravartu pagalvoti ne tik apie fizinę jų apsaugą, bet ir apsaugą internete, ypač, jei vaikams įduodami nauji įrenginiai, atveriantys naujas galimybes jauniausiems interneto naudotojams. skaityti »