Didžiausios IT bendrovės drauge kurs dirbtinio intelekto platformą

„Google“, „Microsoft“, IBM, „Facebook“ ir „Amazon“ sukūrė partnerystės sąjungą „Partnership on Aritificial Intelligence to Benefit People and Society“. skaityti »

IBM

Dirbtinis intelektas perspės apie sumažėsiantį cukraus kiekį kraujyje ir padės robotui kalbėtis

Ateis diena, kai daugumą sprendimų – nuo to, ką dėsime į lėkštę pusryčiams iki to, kuria kryptimi vystyti verslą – priimsime pasikonsultavę su į žmogų panašiu kompiuteriu. Tokią ateitį didžiausioje pasaulyje technologijų parodoje CES pristatė IBM vadovė Ginni Rometty. skaityti »

IBM

Kompanijos „Apple“ ir IBM vienija jėgas

Informacinių technologijų kompanijos „Apple“ ir IBM paskelbė apie užmegztą tarpusavio bendradarbiavimą, kurį pačios įvardija kaip vieną reikšmingiausių įvykių įmonių istorijoje. skaityti »

IBM

IBM ir „National Geographic Kids“ pasiekė Guinnesso rekordą, 3D printeriu atspausdinę mažiausią pasaulyje žurnalo viršelį

„National Geographic Kids“ pranešė apie devintąjį pasiektą Guinness rekordą – šįkart už mažiausią žurnalo viršelį, sukurtą naudojant IBM patentuotą būdą. skaityti »

IBM

IBM „debesys“ padeda valdyti miestus

IBM pristatė naujas priemones, leidžiančias analizuoti miesto infrastruktūros generuojamus duomenis ir geriau tenkinti gyventojų poreikius. skaityti »

IBM

IBM toliau vysto išmaniąsias kompiuterines sistemas

IBM deda pagrindus Kognityvinių sistemų institutui, kuriame galės dalyvauti viso pasaulio universitetų mokslininkai. skaityti »

IBM

IBM: anglies nanovamzdelių procesoriai – jau nebe mokslinė fantastika

„IBM Forume 2013“ viešėjęs ir paskaitą apie naujausias kompiuterių technologijas skaitęs Bijanas Davari, IBM naujos kartos technologijų viceprezidentas ir išskirtinės mokslininkų draugijos „IBM Fellow“ narys, pasidalijo savo įžvalgomis su Vilniaus Universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto studentais. skaityti »

IBM

IBM atstovas su VU studentais dalysis mintimis apie technologijų ateitį

Rugsėjo 24 d., antradienį, 16 val. VU Matematikos ir informatikos fakultete (103 aud., Didlaukio g. 47, Vilnius) lankysis IBM atstovas dr. Bijanas Davari – vyks susitikimas su studentais. Jame bus kalbama apie IT naujoves, ateitį, kur link juda technologijų pasaulis. skaityti »

IBM

IBM į „Linux“ investuoja milijardą dolerių

Bendrovė IBM planuoja į „Linux“ operacinės sistemos plėtrą investuoti milijardą JAV dolerių. Už šiuos pinigus bus išplėstas „Linux“ plėtotojų pačioje IBM skaičius, atidarytas naujas „Linux“ plėtojimo centras ir sukurta „debesų“ platforma, leidžianti kitoms bendrovėms kurti ir internetu bandyti su „Linux“ suderinamą programinę įrangą skaityti »

IBM

IBM leis visam pasauliui grožėtis retaisiais Vroclavo universiteto leidiniais

IBM sprendimai padėjo Vroclavo universiteto bibliotekai atverti Europos paveldo leidinius visam pasauliui. skaityti »

IBM