„Face Detection“: papildoma PIN kodo apsauga naudojantis bankomatu

Viena iš dažniausiai pasitaikančių banko klientų finansinių nuostolių priežasčių vis dar yra banali kortelės ar PIN kodo vagystė. skaityti »

Naujas sprendimas „Cash-In Box.iQ“ – prekybos ir paslaugų įmonių saviinkasacijai

Prekių ir paslaugų įmonių saviinkacija – viena iš pagrindinių 2018-ųjų grynųjų apyvartos tendencijų. BS/2 tam įgyvendinti siūlo techninį ir programinį sprendimą. skaityti »

Kaip ir kam skolinasi lietuviai? O kam latviai?

Prireikus pinigų brangesniems pirkiniams ar kitoms išlaidoms padengti lietuviai neretai kreipiasi į vartojimo paskolas suteikiančias įstaigas. skaityti »

Finansinės drausmės kainai įvertinti – speciali skaičiuoklė internete

Siekdamas skatinti atsakingą skolinimąsi bei ugdyti visuomenę, „Citadele“ bankas pristatė elektroninę vartojimo kredito skaičiuoklę, kuri pagal asmens sąžiningai suvestus duomenis pateikia galimą gauti vartojimo kredito sumą, kredito palūkanų normą bei parodo asmens kredito reitingą. skaityti »

Interneto bankininkystės saugumo incidentai bankams kainuoja 1,8 mln. JAV dolerių

61 proc. kibernetinio saugumo incidentų, susijusių su internetine bankininkyste, puolamoms institucijoms pridaro papildomų išlaidų, įskaitant duomenų, prekių ženklo ar įmonės reputacijos praradimą, konfidencialios informacijos nutekėjimą ir t. t. skaityti »

Mokėjimo korteles pakeis balti žiedai

Netrukus Europoje žmonės pradės mūvėti baltus žiedus. skaityti »

Žvilgsnis į artimą ateitį: apsiperkant tereikės turėti mobilųjį telefoną?

Į finansų rinką įžengusios finansinės technologijos sukėlė kai kuriuos griaunamuosius tradicinės bankininkystės reiškinius. skaityti »

„Swift“ atidarė kibernetinių grėsmių informacijos tarnybą

Tarptautinė tarpbankinė mokėjimų informacijos perdavimo ir įgyvendinimo sistema „Swift“ atidarė Informacijos mainų ir analizės centrą, skirtą informuoti „Swift“ tinklo bankus apie paskutines kibernetinio saugumo tendencijas. skaityti »

Kas ketvirtam bankui sunku patikrinti interneto bankininkystės klientų tapatybę

Remiantis naujausios Finansų institucijų saugumo rizikos apklausos rezultatais, 24 proc. viso pasaulio bankų, teikdami skaitmeninės ir internetinės bankininkystės paslaugas, patiria sunkumų identifikuojant savo klientus. skaityti »

Amerikiečiai bankų skyrius vertina labiau nei mobiliąją bankininkystę

JAV banko klientų apklausa parodė, kad klientams maloniau finansinius reikalus susitvarkyti bankų skyriuose, nei per mobiliuosius telefonus. skaityti »