„Facebook“ socialiniame tinkle – 2 mlrd. narių

Socialinio tinklo „Facebook“ įkūrėjas Markas Cukerbergas pranešė, kad birželio 27 d. tinklo narių skaičius pasiekė 2 milijardus. skaityti »

Kaip kurti įvaizdį socialiniuose tinkluose

orint kurti įvaizdį, pirmiausia turime sugalvoti, kokie norime atrodyti kitiems – teigia Arvidas Bendorius. skaityti »

Vartotojai nepalieka socialinių tinklų, baimindamiesi prarasti draugus

Aštuoni iš devynių interneto naudotojų norėtų uždaryti savo paskyras socialiniuose tinkluose, tačiau nuo šio žingsnio juos sulaiko baimė prarasti ryšį su draugais ir vertingus prisiminimus. skaityti »

Singapūro gyventojai pinigus perves naudodamiesi socialiniais tinklais

Singapūro bankai nusprendė pasiūlyti savo klientams galimybę susieti socialinių tinklų „Facebook“ ir „Twitter“ paskyras su banko sąskaita. skaityti »

Kompiuteris stebės socialinių tinklų naudotojų nuotaiką

Amerikiečių mokslininkai sukūrė metodiką, kuri nustato socialinių tinkų naudotojų nuotaiką pagal jų publikuojamas nuotraukas. skaityti »

Socialinių medijų naudotojams – įspėjimas iš teisėsaugos institucijų

Po kelių pagarsėjusių atvejų, kai socialinių tinklų naudotojai savo paskyrose paskelbė su baudžiamosiomis bylomis susijusią konfidencialią informaciją, Didžiosios Britanijos generalinis prokuroras įpareigotas paskelbti gaires socialinių tinkle naudotojams. skaityti »

Ar tikrai pažįstate visus „Facebook“ draugus?

Britas Danielas Shaw nusprendė priimti iššūkį ir susitikti su visais savo „Facebook“ draugais. skaityti »

„Google+“ atsirado naujų funkcijų nuotraukoms ir vaizdo medžiagai apdoroti

Socialinio tinklo „Google+“ kūrėjai neseniai pridėjo iškart kelias naujas funkcijas, gerinančias ir lengvinančias darbą su nuotraukomis bei vaizdo medžiaga. skaityti »

Naudotojams pasiūlytas paprastas būdas pasitraukti iš socialinių tinklų

Internete pasirodė nauja paslauga „Justdelete.me“, siūlanti interneto naudotojams pašalinti savo prisijungimą prie vienos ar kitos svetainės arba visiems laikams atsikratyti socialinio tinklo puslapio. skaityti »

„LindkedIn“ įsileis mokinius

Socialinis tinklas, skirtas dalykiniam bendravimui, „LinkedIn“ suteiks galimybę užsiregistruoti moksleiviams. skaityti »