Vilnius siekia tapti pasaulio knygų sostine

Vilniuje vykstančioje knygų mugėje sostinės meras pareiškė, kad Vilnius yra labiausiai skaitantis miestas. skaityti »

Knygų mugėje bus pristatyti trys LEU IF Lietuvos istorijos katedros prof. dr. Raimondos Ragauskienės leidiniai

Nuo šiandien, vasario 25 d., Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyksta 17-oji tarptautinė Vilniaus knygų mugė. Parodoje bus pristatyti ir trys Lietuvos edukologijos universiteto Istorijos fakulteto (LEU IF) Lietuvos istorijos katedros prof. dr. Raimondos Ragauskienės leidiniai. skaityti »

Bibliotekų erdvė Knygų mugės lankytojams žada nepamirštamų potyrių

Vasario 25–28 d knygų mylėtojai tradiciškai rinksis kasmetinėje Vilniaus knygų mugėje. Visi lankytojai turės galimybę apsilankyti ir čia įsikūrusioje Bibliotekų erdvėje, kurioje įvairios Lietuvos bibliotekos pasiūlys kaip niekad daug įvairių edukacinių užsiėmimų ir pramogų. skaityti »

Knygų mugė vilios gyvais susitikimais ir renginių gausa

Vasario 25–28 d. į parodų ir kongresų centrą LITEXPO kviečia 17-oji Vilniaus knygų mugė. Lankytojų tradiciškai čia lauks ne tik daugiau nei 300 Lietuvos ir užsienio šalių leidyklų, bet ir įdomi kultūrinė programa bei pirmą kartą rengiamas antikvarinių knygų aukcionas. skaityti »

Knygų mugėje – neeilinės asmenybės ir įdomūs susitikimai

Vilniaus knygų mugę per keturias dienas aplankė 66 tūkstančiai lankytojų. Laidos „Knygos per Penki TV“ kūrėjas įamžino įdomiausias mugės akimirkas, pakalbino garsiausius autorius. skaityti »

Vilniaus knygų mugėje dalyvaus ir LEU leidykla, ir dėstytojai

2015 m. vasario mėn. 19–22 d. vyks 16-oji tarptautinė Vilniaus knygų mugė. Ją šiais metais užkariauja detektyvas. Mugėje istorines ir kultūrines mįsles narplios diskusijose dalyvausiantys Lietuvos ir užsienio svečiai, naujomis knygų ir skaitymo paslaptimis dalysis leidyklos ir bibliotekos. skaityti »

Tarp Vilniaus knygų mugės dalyvių – Baltarusijos leidėjai

Vasario 19–22 dienomis Vilniuje, parodų rūmuose „Litexpo“, vyksiančioje tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje tradiciškai dalyvaus ir svečiai iš Baltarusijos Respublikos: šalies Informacijos ministerijos atstovai, didžiausių Baltarusijos leidyklų vadovai. skaityti »

Laida „Knygos per „Penki TV“ – Tavo knygų mugės gidas

Dešimtis tūkstančių knygų gerbėjų kasmet sutraukianti Vilniaus knygų mugė vasario 19–22 dienomis vėl kviečia į susitikimą su spausdintiniu žodžiu ir jo kūrėjais. Mugėje ketvirtus metus dalyvaus ir laidos „Knygos per „Penki TV“ kūrybinė komanda. skaityti »

Knygų mugėje – Nacionalinės bibliotekos inkunabulų pristatymas

Lietuvos parodų ir konferencijų centre LITEXPO vasario 19 dieną prasidėsiančioje 16-oje tarptautinėje knygų mugėje Nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka pristatys neseniai išleistą inkunabulų katalogą, papildysiantį knygos kultūros istoriją nauja informacija. skaityti »