Gruzijos banko „Liberty bank“ atstovai domėjosi Lietuvos bendrovės siūlomais bankiniais sprendimais

Liepos pradžioje įmonių grupėje „Penki kontinentai“ lankėsi Gruzijos banko „Liberty bank“ atstovai. skaityti »

BS/2 Kirgizijoje rengia „Azijos bankinių technologijų forumą 2013“

Kirgizijoje, Isyk Kulio ežero pakrantėje įsikūrusiame poilsio centre „Kaprizas“, rugsėjo 13–15 dienomis vyksta jau tradicija tampanti konferencija „Azijos bankinių technologijų forumas 2013“. Tai renginys, skirtas pažangiausioms bankinio ir mažmeninės prekybos sektorių technologijoms bei subursiantis didžiausių Kirgizijos, Kazachijos ir Tadžikijos bankų vadovus bei atstovus. skaityti »

„PayLo“ naudotojams komunikuoti su klientais dar paprasčiau

Savo klientams bendrovė „Ashburn International“ pasiūlė papildomą universalų modulį, leidžiantį siųsti įvairius naujienlaiškius. skaityti »

Nauja lojalumo kortelė „Mylimiausia“ sujungs šešių partnerių nuolaidas ir paslaugas

Šeši Lietuvos verslo partneriai pristatė vieną bendrą nuolaidų kortelę „Mylimiausia“. Šį projektą kūrė ir įgyvendino gerai Lietuvos rinkoje žinoma bendrovė „Ashburn International“. skaityti »

Keliautojų lojalumui skatinti – „Ashburn International“ sukurta lojalumo sistema

Lojalumo programą, pavadintą „Būk arčiau“, bendrovės „Tolimojo keleivinio transporto kompanija“ (TOKS) užsakymu sukūrė įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti „Ashburn International“ (ASHBURN). skaityti »

Parodos „BakuTel 2011“ lankytojus lietuviai stebino pažangiais sprendimais

Š. m. lapkričio 23–26 dienomis Azerbaidžano sostinėje Baku vyko viena didžiausių regione telekomunikacijų ir informacinių technologijų paroda konferencija „BakuTel 2011“, jau septynioliktą kartą pristačiusi savo lankytojams pačias aktualiausias ir ryškiausias IT bei telekomunikacijų sektorių naujoves. skaityti »

Universali mokėjimo ir lojalumo sistema „PayLo“

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausančios bendrovės „Ashburn International“ (ASHBURN) ir BS/2, jau ne vienerius metus dirbančios bankinių technologijų bei transakcijų valdymo sektoriuose, pristato sprendimą „PayLo“ – lanksčią plataus spektro lojalumo sistemą. skaityti »

Popierinius dovanų kuponus keičia moderni plastikinė mokėjimo kortelė

Bendrovė „ASHBURN International“, jau daugiau nei 10 metų prekybininkams ir paslaugų teikėjams diegianti lojalumo ir mokėjimo kortelių sprendimus, šiuo metu pristato rinkos naujieną – Dovanų kortelę. skaityti »

Universali mokėjimo ir lojalumo sistema „PayLo“ pristatoma tarptautinėje parodoje „Wincor World 2011“

Parodos „Wincor World 2011“ lankytojai galės susipažinti su lietuvišku vartotojų patyrimo, pardavimo ir lojalumo scenarijų valdymo sprendimu „PayLo“. skaityti »