Poilsis darbe – tai įmanoma!

Kokie šiuolaikinių darbuotojų lūkesčiai dėl darbo sąlygų? Įmonių grupės „Penki kontinentai“ vidinis tyrimas parodė, kad darbuotojai norėtų patalpų, kuriose galėtų trumpam „pabėgti“ nuo darbo rutinos. skaityti »

„Penki“ ir GOODLIFE dovanojo dar vieną nemokamą treniruotę

Besibaigiant vasarai šviesolaidinis tinklas „Penki“ ir sporto bei laisvalaikio klubas GOODLIFE pakvietė visus norinčius dar šiltą vakarą pasportuoti gryname ore. skaityti »

Kaip ir kodėl naujosios technologijos skatina sportuoti?

Sporto populiarumo bangai vis dar augant, spėliojame, kas tam padarė įtaką. Vienas iš tai nulėmusių faktorių yra išmaniųjų technologijų tobulėjimas. skaityti »

Skeptiškiems tėveliams: 5 faktai apie vaizdo žaidimų naudą

Tyrimai atskleidė, kad saikingos pramogos su vaizdo žaidimais gali teikti naudą ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. skaityti »

5 programėlės, kurios pakeis požiūrį į išmaniuosius laikrodžius

Išmanieji laikrodžiai pretenduoja tapti itin patraukliais pagalbininkais, praverčiančiais daugelyje gyvenimo sričių. skaityti »

Patogios programėlės studentiškam gyvenimui

Šiais laikais studentai gali atsisiųsti naudingų programėlių, padedančių ne tik neužstrigti kamštyje, bet ir surasti artimiausią kebabinę. skaityti »

Sportas kitaip: technologijos, keičiančios žiūrovų įpročius

Dalis žmonių mėgsta drauge su bendraminčiais stebėti futbolą ar kitas sporto varžybas gyvai stadionuose bei sporto arenose, tačiau šiuolaikinės technologijos pateikia daugiau alternatyvų. skaityti »

Bėgikui dirbtinėmis kojomis leista dalyvauti Londono olimpiadoje

Abiejų kojų dar kūdikystėje netekęs 24-erių bėgikas iš Pietų Afrikos Respublikos Oskaras Pistorijusas (Oscar Pistorius) iškovojo teisę dalyvauti 2012-ųjų Londono olimpinėse žaidynėse. skaityti »

Treniruoklis darbo vietoje

Dabar pasimankštinti kiekvieną darbo dieną galima net neatsitraukus nuo savo kompiuterio. skaityti »