„Loft Town“ vidiniai kiemai pasipuošė ryškiomis spalvomis – jau įrengtos vaikų žaidimų aikštelės!

Pirmųjų „Loft Town“ naujakurių vaikus jau džiugina vidiniuose kiemuose įrengtos žaidimų aikštelės. skaityti »

„Loft Town“ vasaros išpardavimas atvirų durų dienose rugpjūčio 22–24 d.

Rugpjūčio 22–24 dienomis rengiamos atvirų durų dienos. Visus, kurie dar nėra apsilankę projekto „Loft Town“ teritorijoje, maloniai kviečiame tai padaryti. skaityti »

Kviečiame pasižvalgyti po „Loft Town“ teritoriją!

Kviečiame pasižvalgyti po sostinėje įgyvendinamo projekto „Loft Town“ teritoriją. skaityti »

Birželio 13–15 d. „Loft Town“ atvirų durų dienos

Gegužės 1–3 dienomis rengtos atvirų durų dienos sulaukė labai didelio lankytojų susidomėjimo, todėl jas rengiame pakartotinai. Visus, kurie nespėjo ar negalėjo susipažindti su projektu „Loft Town“, maloniai kviečiame tai padaryti birželio 13–15 dienomis. skaityti »

Pradedami įrengti pirmieji „Loft Town“ būstai

Kartu su kaštonais pražydo ir projektas „Loft Town“. Baigiami pirmojo etapo statybos darbai – suformuoti vidiniai kiemai, trinkelėmis iškloti takai, jau baigiamos įrengti vaikų žaidimo aikštelės. skaityti »

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ metinė apyvarta – 122,8 mln. Lt

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ 2012 metus baigė sėkmingai. Metinė bendrovės apyvarta siekė 122,8 mln. litų, o tai 5 proc. daugiau nei 2011 metais. skaityti »

Atvirų durų dienos „Loft Town“ – nepraleisk progos!

Jau gegužės 1–3 dienomis „Loft Town“ parodomajame lofte (Kalvarijų g. 137, Vilnius) vyks atvirų durų dienos. Visų, kurie norės įsigyti „Loft Town“ būstą, laukia išskirtiniai pasiūlymai! skaityti »

Paskelbti konkurso „Žalias miestas – geriausias NT eko projektas 2012“ prizininkai

Pažangiausiems nekilnojamojo turto statiniams vakar buvo išdalintos „Gyvybės medžio“ statulėlės. Žaliųjų statybų konkurso „Žalias miestas – geriausias NT EKO projektas 2012“ apdovanojimų ceremonijoje buvo įvertinti geriausiai ekologijos ir tvarios miestų plėtros kriterijus atitinkantys objektai. skaityti »

„Loft Town“ atvirų durų dienos sulaukė vilniečių susidomėjimo

Kovo 21–23 dienomis „Loft Town“ parodomajame lofte (Kalvarijų g. 137, Vilnius) vyko atvirų durų dienos. skaityti »

Dienos, kurias verta įsiminti!

Jau kovo 21–23 dienomis „Loft Town“ parodomajame lofte („Demo loft“), adresu Kalvarijų g. 137, Vilnius, vyks atvirų durų dienos, kurių metu apsilankysiančiųjų „Demo lofte“ laukia ne tik specialūs pasiūlymai, karštos būstų kainos, bet ir malonios staigmenos! skaityti »