„Loft Town“ – išskirtinis NT projektas su ateities inovacijomis

2013 m. vasario 7 d. Vilniuje, verslo centre „Pirklių klubas“, vyko konferencija „NT rinka: mokesčių naujienos ir perspektyvos, energetika, finansavimo galimybės“. Vykusioje konferencijoje dalyvavę nekilnojamojo turto vystytojai ir ekspertai aptarė praėjusių 2012 metų rezultatus ir apžvelgė šių metų perspektyvas. skaityti »

Projekto „Ateities miestai“ ekspertų komisija apsilankė „Loft Town“

„Ateities miestų“ vykdomo konkurso „Žalias miestas – geriausias NT EKO projektas“ ekspertų komanda apžiūrėjo ir įvertino „Loft Town“. skaityti »

„Loft Town“ atvirų durų dieną – malonios staigmenos

Lapkričio viduryje „Loft Town“ parodomajame lofte (Kalvarijų g. 137, Vilnius) šurmuliavo nemažas būrys lankytojų. Projekto įgyvendintojai čia surengė atvirų durų dieną ir pakvietė visus savo akimis pamatyti visiškai įrengtą loftą bei daugiau sužinoti apie šio būsto išskirtinumus ir privalumus. skaityti »

„Loft Town“ atvirų durų diena – jau lapkričio 17 dieną!

Ankstesnėms atvirų durų dienoms sulaukus didžiulės sėkmės, lapkričio 17 dieną, šeštadienį, nuo 10 iki 15 val. projekto „Loft Town“ kūrėjai vėl atveria duris ne tik loftų gerbėjams, bet ir žmonėms, norintiems įsigyti studiją ar naują butą. skaityti »

„Loft Town“ atvirų durų diena sulaukė sėkmės!

„Loft Town“ atvirų durų diena, surengta spalio 13-ąją, susilaukė didžiulio visuomenės susidomėjimo. Renginyje apsilankė daugiau nei 60 žmonių, besidominčių loftais, jų raida, Vilniuje vystomu projektu „Loft Town“ (liet. loftų miestas). skaityti »

Susipažinti su loftais – ir Vilniuje, ir Niujorke

Susipažinti su loftų istorija, kultūra, pamatyti loftų erdves ir galimybes, pajusti gyvenimo tokiame būste dvasią vilniečiai ir sostinės svečiai galės spalio 13-ąją, apsilankę sostinėje vystomo modernaus projekto „Loft Town“ organizuojamoje atvirų durų dienoje. skaityti »

„Loft Town“ kviečia į virtualų turą!

Projekto „Loft Town“ kūrėjai kviečia visus, besidominčius originaliais, ekonomiškais ir moderniais pastatais, į virtualų turą po projekto teritoriją. skaityti »

Stilingas „Loft Town“ pasiūlymas studentams

Studijų laikotarpiu, nuomojantis būstą už 700–1000 Lt, per šešerius metus nuomai išleidžiama 50 400–72 000 Lt. Pradėk investuoti į SAVO namus! skaityti »

Įpusėjo pirmasis „Loft Town“ statybų etapas

Sostinėje įgyvendinamas projektas „Loft Town“ įgauna pagreitį. Kalvarijų ir Kareivių gatvių sankryžoje kylančio loftų miesto kūrėjai įpusėjo pirmąjį statybų etapą. skaityti »

Baimė gyventi lofte – nepagrįsta

Vieno didžiausių sostinėje buvusios Kuro aparatūros gamyklos teritorijoje įgyvendinamo loftų projekto „Loft Town“ atstovai gyventojų nuogąstavimus dėl saugumo laiko visiškai nepagrįstais ir siūlo informacijos apie loftų saugumą ieškoti ne spaudos puslapiuose ar interneto portaluose, kurie, deja, ne visada pateikia visapusišką ir objektyvią situacijos analizę, o pasidomėti ministerijų ar kitų atsakingų institucijų atliktais išsamiais tyrimais. skaityti »