I. Dadašovas: „Krizė išmokė pasitikėti savo jėgomis“

Krizė, kaip ir bet kurie kiti ekonominiai ar socialiniai sunkumai, – tai savotiška pamoka. Bet koks sunkmetis turi ne tik negatyvių padarinių – juk kiekvienas reiškinys turi ir teigiamą pusę. skaityti »

Laikraščių apžvalga

Pavartykime 2011 metų liepos 4 dienos laikraščius. skaityti »

Bendrovė „Penki kontinentai“ – „Open IPTV Forum“ narė

Vienu iš kovo 22 dieną Londone prasidėjusios tarptautinės interneto ir komunikacinių technologijų parodų „IP&TV World Forum 2011“ akcentų tapo Lietuvai atstovaujančios įmonių grupės „Penki kontinentai“ įstojimas į „Open IPTV Forum“. skaityti »

Londone prasidėjo paroda „IP&TV World Forum 2011“

Kovo 22 dieną Londone prasidėjo viena didžiausių interneto ir komunikacinių technologijų parodų „IP&TV World Forum 2011“, kurioje savo sprendimus pristato telekomunikacijų paslaugas teikiančios kompanijos, kabelinių ir IP televizijų operatoriai, TV turinio tiekėjai. skaityti »

„Wincor World 2011“ pasibaigus

Tradiciškai sausio pabaigoje Paderborne (Vokietija) vyko bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriams skirtų sprendimų paroda „Wincor World 2011“, kurioje dalyvavo bendrovės „Microsoft“, „Motorola“, „Intel“ ir dar per 30 tarptautinių kompanijų. Bendrovė BS/2, daugiau nei 10 metų esanti auksinė „Wincor Nixdorf“ partnerė ir priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“, kaip ir kasmet dalyvavo šiame renginyje. skaityti »