„Wincor World 2007“ – ne tik įranga, bet ir sprendimai

Publikuota: 2007 m. vasario 1 d. ketvirtadienis • • • Peržiūrėta: 78

Sausio 30 – vasario 1 dienomis jau 14 kartą Vokietijos Padeborno mieste vyko didžiausia pasaulyje bankinės įrangos informacinių technologijų ir mažmeninės prekybos paroda konferencija „Wincor World – 2007“. 10-ies tūkstančių kvadratinių metrų plote 500 stendų savo produkciją ir sprendimus pristatė pirmaujanti pasaulyje bankinės savitarnos įrangos gamintoja, Vokietijos įmonė „Wincor Nixdorf“ su daugiau kaip 50 partnerių iš įvairių šalių.
Pasak naujojo „Wincor Nixdorf“ prezidento Ekardo Heidlofo (Eckard Heidloff), pakeitusio iki šiol septynerius metus įmonėje prezidento pareigas ėjusį Karlą-Heinzą Stilerį (Karl-Heinz Stiller), šiemetinė paroda nuo ankstesnių skyrėsi ne tik dalyvių skaičiumi ir pristatomos įrangos apimtimi, bet ir pristatomais produktais ir sprendimais.
Bankinių technologijų srities sprendimus pristatė ir sidabrinės partnerės teisėmis parodoje dalyvavusi Lietuvos įmonė „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos (BS/2). Viena stipriausių Vokietijos kompanijos partnerių, kurios apyvarta 2006 metais siekė 305 milijonus litų, parodos lankytojams siūlė net keletą skirtingų sprendimų ir naujausią bankininkystei skirtą įrangą.

komentuoti

     

 


Captcha
 

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: