„Angry Birds“ turi naują narį – piktą rožinį paukščiuką

Publikuota: 2012 m. rugpjūčio 19 d. sekmadienis

Visiems gerai žinomas ir rekordus internetinėse programėlių parduotuvėse „mušantis“ „Angry Birds“ žaidimas atsinaujino, o tiksliau jo versijai pavadintai „Angry Birds Seasons“ kūrėjai pristatė dar vieną paukščiuką.

Artėjant naujiems mokslo metams, kompanijos „Rovio“ pristatyta naujoji žaidimo versija turi 20 naujų žaidimo lygių ir naują „piktą paukščiuką“, kuris, kompanijos atstovų teigimu, turėtų dar labiau paįvairinti šį žaidimą.

Kartu su šia naujiena, kompanija taip pat paviešino pristatomąjį naujojo paukščiuko vaizdo klipą. Jei jau esate nusipirkę „Angry Birds Seasons“, atnaujinimas jums visiškai nieko nekainuos, o nauji vartotojai visą žaidimą gali įsigyti už 0,79 euro iš „App Store“.

Penki.lt primena, jog vasaros pradžioje buvo paskelbta, jog vienas populiariausių šiandieninių mobiliųjų įrenginių žaidimų nuo pat sukūrimo pradžios atsisiųstas daugiau nei 1 milijardą kartų.

Šaltinis: penki.lt, itouch.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Skaičiai, kuriais „Apple“ gali didžiuotis

Kompanija „Apple“ paviešino įdomios statistikos apie mobiliąją operacinę sistemą „iOS 7“, muzikos transliavimo internetu paslaugą „iTunes Radio“, didžiausią mobiliųjų programėlių parduotuvę pasaulyje „App Store“ ir planšetinį kompiuterį „iPad“. skaityti »