„Dropbox“ leis dalintis failais su visais norinčiais

Publikuota: 2012 m. balandžio 25 d. trečiadienis

Šaltinis: www.itbaze.lt

„Debesų“ saugykloje „Dropbox“ atsirado galimybė vartotojui gauti nuorodą į bet kurį jo į serverį įkeltą failą. Atidaryti ir atsisiųsti tokį failą galės bet kas.

Jei bus duota nuoroda į nuotrauką, video ar dokumentą, „Dropbox“ juos atvers tiesiog naršyklėje. Taip pat failą bus galima atsisiųsti arba nukopijuoti į savo „Dropbox“ paskyrą. Be to, vartotojai galės keistis nuorodomis į aplankalus. Taip atvertų aplankalų turinio kiti vartotojai negalės redaguoti.

Norint leisti redaguoti aplankalus reikia nurodyti, kurie vartotojai turės teisę tai daryti. Anksčiau kad suteiktų galimybę visiems norintiems siųstis failus, vartotojas turėdavo perkelti failus į aplankalą „Public“. Taip failus galėdavo siųstis net prie savo „Dropbox“ paskyrų neprisijungę vartotojai.

Nauji „Dropbox“ vartotojai nemokamai gauna 2 GB savo failams. Už kiekvieną pakviestą vartotoją pridedama 500 MB. Neišvengiamai tenka lankytojams siūlyti naujų funkcijų, nes jaučiamas neabejotinas artimiausių konkurentų spaudimas, taip pat ruošiamasi „Google Drive“ atėjimui į šį rinkos segmentą.

Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai