Orientaciniai žaidimai miestuose – su mobiliaisiais telefonais

Publikuota: 2012 m. liepos 3 d. antradienis

Nuo šiol orientavimosi varžybos Lietuvos miestuose vyks kur kas interaktyviau – pramogų agentūra „Vaiduokliai“ pristatė pirmąjį šiems žaidimams skirtą specialų interneto puslapį www.vaiduokliai.lt.

Nusprendę išbandyti jėgas orientavimosi mieste varžybose, jų dalyviai visas užduotis bei atsižymėjimo taškus randa prisijungę prie tik jiems skirto tinklalapio.

Tinka ir nešiojamieji kompiuteriai, tačiau „Vaiduokliai“ planuoja, kad daugiausia bus prisijungiama per mobiliuosius telefonus – interneto svetainė nesudėtingai pasiekiama ir valdoma bet kuriuo telefonu, turinčiu interneto ryšį.

„Tai yra didelis žingsnis į priekį organizuojant orientacinius žaidimus – klientams tinklalapis leidžia sukurti neribotą skaičių komandų ir išvengti neaiškumų įveikiant užduotis, o mums – užtikrinti sklandesnę eigą“, – sakė agentūros vadovė Vaida Šulniūtė.

Po varžybų dalyviai gauna visą statistiką apie tai, kaip jiems sekėsi įveikti užduotis, o tokia informacija, pasak p. Šulniūtės, paprastai tampa linksmiausia žaidimo aptarimo dalimi.

Orientavimosi varžybos šiuo specialiu tinklalapiu „Vaiduokliai“ jau rengimos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Rygoje. Įmonė planuoja įtraukti ir daugiau Lietuvos bei kitų šalių miestų.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »