„Didžiausias (8,06 litrų) kokteilis “Le grandeur„ suplaktas vilniečių barmenų Aisčio Kiškūno ir Vytauto Miškinio kokteilių bare “Shooters„. Štai toks įrašas neseniai atsirado Lietuvos rekordų knygoje.
Vilniuje esančio baro savininkai žiniasklaidos atstovams bei ištikimiems lankytojams suteikė unikalią galimybę ne tik stebėti didžiausio Lietuvoje kokteilio gamybą, bet ir jo paragauti.
„Didžiausias (8,06 litrų) kokteilis “Le grandeur„ suplaktas vilniečių barmenų Aisčio Kiškūno ir Vytauto Miškinio kokteilių bare “Shooters„. Štai toks įrašas neseniai atsirado Lietuvos rekordų knygoje.
Kokteilis suplaktas iš penkių rūšių romo, trijų rūšių likerio, šampano, mango, apelsinų, ananasų sulčių bei įvairių sirupų. Gėrimas pagardintas braškėmis, arbūzais, melionais ir mango vaisiais. Jam atšaldyti sunaudota net 3,5 kg ledo.
Meistriškai gaminant kokteilį nuostabi muzika bei jauki ir draugiška baro atmosfera puikiai nuteikė lankytojus.
Tačiau šis kokteilis – nėra vienintelis neįprastas gėrimas “Shooters„ baro meniu. Tai vienintelė vieta Vilniuje, kurioje galima paskanauti burbono su figomis ir vanile, degtinės su rozmarinu ir čiobreliais, tekilos su razinomis ir apelsinų žievelėmis.