„Google“ išleidžia HTML5 redaktorių „Web Designer“

Publikuota: 2013 m. spalio 3 d. ketvirtadienis

Kompanija „Google“ paskelbė išleidžianti bandomąją savo vizualaus redaktoriaus „Web Designer“, HTML 5 formatu kuriančio interaktyvius reklaminius skelbimus ir svetaines, versiją. Dabar redaktorių nemokamai gali parsisiųsti visi norintys. Programą galima įdiegti į visus kompiuterius, valdomus operacinių sistemų „Windows“ ir „Mac“.

Be instrumentų vizualiai projektuoti svetaines ir skelbimus, „Google Web Designer“ taip pat yra visaverčiai profesionalūs kalbų redaktoriai „JavaScript“ ir CSS. Specialūs instrumentai suteikia galimybę kurti svetaines ir skelbimus, adaptuotus ir kompiuteriams, ir mobiliesiems įrenginiams. Be to, „Google Web Designer“ leidžia piešti, kurti animaciją ir 3D objektus, taip pat panaudoti „Google“ paslaugų elementus – vaizdo įrašus iš „YouTube“, „Google Maps“ žemėlapius ir t. t.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »