IT Startup konferencija „Going International“ ugdys Lietuvos jaunimo el. verslumo įgūdžius

Publikuota: 2011 m. gruodžio 14 d. trečiadienis

Gruodžio 20 d. LR Ūkio ministerijoje vyksianti IT Startup konferencija „Going International“ skatins Lietuvos jaunimą būti el. versliais ir vystyti su informacinėmis technologijomis susijusias verslo idėjas. Konferencijos metu savo patirtimi ir sėkmės istorijomis dalysis lietuviškų IT projektų komandos, o lektoriai iš Danijos ir Islandijos papasakos apie informacinių technologijų verslo plėtros galimybes užsienyje.

IT Startup konferencijoje „Going International“ save pristatys tiek IT startup'ai (komandos, tik pradedančios vystyti verslą informacinių technologijų srityje), tiek itin sėkmingi ir tarptautiniu mastu veikiantys lietuviški IT projektai. Šios konferencijos metu taip pat bus galima išgirsti iš autoritetingų užsienio pranešėjų apie informacinių technologijų srities verslo plėtros galimybes užsienyje bei sužinoti, kaip užsienyje yra vystomi IT startup'ai. Konferencijoje šia tema kalbės tokie lektoriai, kaip Danijos Prekybos rūmų Pirmininkas Thomas Solupajev-Ronlev, Danijos „Venture Cup“ verslo plano konkurso vadovės Zenia Worm Francker ir Britta Bendix Jensen bei Islandijos „Innovit“ verslumo centro Valdybos pirmininkas Thorlindur Kjartansson.

IT Startup konferenciją „Going International“ organizuoja VšĮ „Jaunimo iniciatyva“. Tai organizacija, kurios pagrindinis tikslas yra ugdyti jaunimo verslumą ir skatinti iniciatyvas, vykdant įvairius projektus, tokius kaip „Verslauk“ konkursas. IT Startup konferenciją „Going International“ iš dalies finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė pagal projektą „Jaunimo technologinių verslo idėjų skatinimas“. Konferenciją remia LR Ūkio ministerija, VšĮ „Versli Lietuva“, viešbutis „Neringa“, „AirBaltic“ ir Visorių informacinių technologijų parkas.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Lietuvos jaunimui patraukliausias – elektroninis verslas

Rugsėjo 9–ąją dieną startavęs septintus veiklos metus skaičiuojantis verslo idėjų konkursas „Verslauk“ jau sulaukė daugiau nei 300 originalių verslo idėjų, o didelė dalis savo verslą steigti siekiančių 18–29 m. amžiaus projekto dalyvių ateitį sieja su elektroninio verslo galimybė... skaityti »