Vilniuje – Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas

Publikuota: 2013 m. birželio 3 d. pirmadienis

Unikalus, didžiausias ekonomikos renginys pasaulio lietuviams, padedantis kurti dialogą su lietuvių kilmės verslo lyderiais iš viso pasaulio.

Forume susirinks lietuvių kilmės verslo lyderiai, kūrėjai ir sėkmingi asmenys iš JAV, Didžiosios Britanijos, Kinijos, Rusijos, Estijos, Belgijos, Prancūzijos ir kitų šalių.

Verslo ir politikos lyderiai susitiks, kad atrastų atsakymus ir galimus sprendimus, kaip Lietuvos ekonomika galėtų konkuruoti globalioje rinkoje, įveikti jos šiandieninius iššūkius ir pasinaudoti jos siūlomomis galimybėmis. Pranešėjai iš viso pasaulio pristatys pasaulio makroekonomikos ir Lietuvos prognozes, atskleis sėkmingos verslo plėtros paslaptis, dalinsis įžvalgomis, kaip pasiekti pasaulinę rinką ir kur investuoti.

Istorija

PLEF suburia svarbiausius tarptautinės ir vietinės rinkos įvairių sričių ekonomikos lyderius. Pagrindinis renginio tikslas yra vystyti unikalų dialogą su lietuvių kilmės lyderiais visame pasaulyje, leidžiantį užmegzti vertingų kontaktų ir prisidėti prie stiprios tarptautinės Lietuvių bendruomenės pasaulyje kūrimo.

Pirmasis forumas, vykęs 2009 m. Vilniuje, kvietė dalyvius dalintis mintimis tema „Konkurencinga Lietuva: Inovatyvi ekonomika, efektyvus verslo vystymas ir investavimas“. 2010 m. PLEF tema – „Inovacijos ir investicijos į aukštąsias technologijas: vietinė ir globali rinka“. 2011 m. PLEF vėl buvo organizuojamas Lietuvoje, o pernai vyko Čikagoje. Grįžtant prie tradicijų, 2013 metų forumas įvyks Vilniuje, birželio 3-iąją.

Renginį globoja LR prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha