Kompanija „Visa“ plečia mokėjimo galimybes

Kortelė „VISA“
Kortelė „VISA“
Kompanija „Visa“ paskelbė apie pasiruošimą pradėti didelio masto „Contactless Mini Card“ kortelių gamybą, kurios aprūpina standartines nekontaktines korteles mokėjimo galimybėmis. Jos yra perpus mažesnės už standartinę plastikinę kortelę ir gali būti naudojamos kaip raktų pakabukai. 

Tai pirmasis alternatyvus sprendimas, paruoštas pramoninei gamybai. Dabar jis naudojamas kaip priedas prie įprastos debetinės arba kreditinės plastikinės kortelės, kurias bendrovė „Visa“ siūlys kaip nekontaktines standartinio taip pat mažo dydžio korteles. Kaip ir įprastinė nekontaktinė „Visa“, „Contactless Mini Card“ turi įmontuotą lustą ir anteną, taip pat ir magnetinę juostą, kuri leidžia naudotis ja visuose taškuose, priimančiuose banko mokėjimo korteles.

„Contactless Mini Card“ kampe yra žiedas, naudojamas prisegimui prie raktų ryšulio. Visa „Contactless Mini Card“ gamyba tapo įmanoma dėl programos „Visa Smart Breakthrough“, kurios metu buvo sukurtas ekonomiškas ir lankstus nekontaktinis lustas. Bendradarbiaujant su partneriais taip pat buvo sumažintas įmontuotos antenos dydis, kas gali būti panaudojama mobiliuosiuose telefonuose ir kituose portatyviniuose įrenginiuose.