Paryžiuje vyksta paroda „CARTES & IDentification 2010“

Š. m. gruodžio 7–9 dienomis Paryžiuje, parodų centre „Paris-Nord Villepinte“, vyksta specializuota tarptautinė jubiliejinė XXV intelektinių kortelių ir elektroninio saugumo sprendimų paroda „CARTES & IDentification 2010“. Jos metu vyksta ir kongresas, kuriame įvairių šalių specialistai dalijasi patirtimi bei susipažįsta su pasaulinėmis kortelių ir el. mokėjimų rinkos naujovėmis.

„CARTES & IDentification“ kasmet sutraukia garsiausius kortelių sektoriui skirtų sprendimų kūrėjus ir tiekėjus. 30 tūkst. kv. m plote pristatomi įvairūs bekontakčių sistemų, mobiliosios telefonijos, dokumentų apsaugos, prieigos kontrolės, biometrijos sprendimai, produktai ir paslaugos. Beje, šiemet ypatingas dėmesys skiriamas internetui – naujai erai, kurioje „daiktai bendrauja su daiktais“. Kitaip tariant, daiktai, objektai ir mechanizmai gali efektyviai keistis informacija be žmogaus įsikišimo.

Parodos rengėjai kasmet įteikia ir SESAMES apdovanojimus, kurie laikomi neginčytinu inovatyvumo įrodymu. Šiemet juos pelnė tokios kompanijos, kaip „Voox“, „IdéPhone“, „ConnectSIM“ ir kt.

Šių metų parodoje laukiama per 500 dalyvių iš 150 šalių ir apie 20 000 lankytojų.