Drabužių parduotuvėse pasirodys veidrodžiai su prieiga prie „Twitter“

Londono drabužių parduotuvėse pasirodys įrenginių, suteikiančių galimybę pasitarti su draugais socialiniuose tinkluose „Twitter“ ir „Facebook“ neiškėlus kojos iš matavimosi kabinos.

Olandijos kompanijos „Nedap“ sukurtas įrenginys „Tweet Mirror“ – tai veidrodis, kuriame įmontuota HD kamera. Prietaisas suteikia pirkėjui galimybę pasidaryti nuotrauką matavimosi kabinoje ir publikuoti ją „Twitter“ arba „Facebook“ tinkle. Draugų komentarai nuotraukos autoriui bus atsiunčiami SMS žinute.

„Nedap“ atstovas pasakojo, jog vienas iš kompanijos inžinierių sugalvojo „Tweet Mirror“ pamatęs, kaip jo nuotaka matuojasi vestuvinę suknelę ir fotografuojasi, kad galėtų vėliau parodyti nuotraukas draugams ir su jais pasitarti.

„Tweet Mirror“ gali naudoti ir žmonės, neužsiregistravę socialiniuose tinkluose. Pirkėjas gali pats peržiūrėti savo nuotraukas ir pamatyti, kaip atrodo vilkėdamas pasirinktą drabužį.

Naujovės pristatymas buvo surengtas Londono prekybos centre „Shepherd‘s Bush“, o artimiausiu metu jos kūrėjai planuoja įdiegti „Tweet Mirror“ ir kitose drabužių parduotuvėse.