Pirmasis „Nokia Windows Phone“ išmanusis telefonas bus išleistas su „Mango“ atnaujinimu

„Nokia“ ir „Microsoft“ toliau siekia savo užsibrėžtų tikslų, todėl labai tikėtina, kad pirmąjį „Nokia“ išmanųjį telefoną išvysime jau šiais metais. Kaip praneša bgr.com, gegužės 24 dieną Niujorke vykusioje „Windows Phone Mango“ konferencijoje, „Microsoft“ patvirtino, kad pirmieji „Nokia“ išmanieji telefonai bus išleisti jau su įdiegtu naujausiu „Mango“ operacinės sistemos atnaujinimu.

Atsižvelgiant į tai, kad pirmieji išmanieji telefonai su „Windows Phone 7.1“ operacinės sistemos versija turėtų būti pristatyti jau šį rudenį, neatmetama galimybė, kad būtent tada bus pristatytas ir pirmasis šią platformą naudojantis „Nokia“ daugiafunkcis įrenginys.

Svarbiausia, „Microsoft“ bendrovė patvirtino, jog jau šiuo metu yra sukurtas prototipinis „Nokia“ išmanusis telefonas, naudojantis „Windows Phone“ operacinę sistemą, todėl galimybė jau šį rudenį sulaukti atsinaujinusių „Nokia“ įrenginių yra labai reali.

„Windows Phone Mango“ konferencijoje buvo pristatyti ir nauji „Microsoft“ partneriai, tai yra tokios kompanijos, kaip „Fujitsu“, „Acer“ ir „ZTE“. Be to, „Microsoft“ taip pat pabrėžė, kad labai realu, jog greitu metu sulauksime išmaniųjų telefonų su „Windows Phone“ operacine sistema iš tokių mobiliųjų telefonų gamintojų, kaip „Samsung“, „HTC“ ar „LG“.