„Nokia“ išmaniųjų telefonų turėtojai jau gali atsisiųsti „Symbian Anna“ atnaujinimą

Nuo šiandien Lietuvos naujų išmaniųjų „Nokia“ telefonų naudotojai gali atsisiųsti „Symbian“ operacinės sistemos atnaujinimą „Symbian Anna“. Naujoji versija yra skirta „Nokia N8“, „Nokia C7“, „Nokia C6-01“ ir „Nokia E7“  modeliams ir žymiai pagerins jų valdymo charakteristikas.

„Symbian Anna“ pasižymi ne tik nauja išvaizda ir programų piktogramomis, bet ir turi gausybę vartotojams patogių ir naudingų patobulinimų – visaženklė QWERTY klaviatūra vertikalioje padėtyje, ekrano perskyrimas teksto rašymui, atnaujinti „Nokia Žemėlapiai“, patobulinta interneto naršyklė ir aukštesnis duomenų apsaugos lygis. „Symbian Anna“ atnaujinimą galima atsisiųsti per naujausią programos „Ovi Suite“ versiją (versija 3.1.1), prijungus telefoną prie kompiuterio arba tiesiogiai telefonu naudojant bevielį WLAN ryšį ar operatoriaus duomenų perdavimo paslaugas.

„Milijonai vartotojų visame pasaulyje naudoja išmaniuosius „Nokia“ telefonus su „Symbian“ operacine sistema, - sakė „Nokia“ viceprezidentas Ilari Nurmi. – „Symbian Anna“ yra reikšmingas atnaujinimas šiems vartotojams ir atspindi mūsų įsipareigojimus tęsti „Symbian“ plėtojimą – per artimiausius 12 mėnesių pasirodys dar iki 10 telefonų su šia operacine sistema. „Symbian“ bus palaikoma ne trumpiau nei iki 2016 m., o iki to laiko bus išleista ir daugiau šios operacinės sistemos atnaujinimų”.

Pagrindiniai „Symbian Anna“ patobulinimai:

Papildoma informacija:

„Symbian Anna“ pagrindinės savybės:

Naudingi patobulinimui verslui:

Patobulinimai programų kūrėjams: