Naujas portalas jaunam verslui

Pradeda veikti naujas interneto portalas www.bznstart.lt. Portalas sieks skatinti verslumą bei dalintis informacija, kurios reikia ketinantiems imtis savo verslo. Be to, jaunas verslas šiame portale turės galimybę reklamuotis nemokamai.

„Portalas orientuosis į tuos, kurie trokšta kurti savo verslą, ieško naujų galimybių, naudingų patarimų. Ieškosime informacijos, kuri skatintų žmones veikti – čia ir dabar – nelaukti kol vaikai paaugs ar atsiras daugiau drąsos“, – sakė portalo bznstart.lt bei to paties pavadinimo mėnesinio žurnalo leidėja bei vyriausioji redaktorė Živilė Glaveckaitė.

bznstart.lt išskirtinai gvildens tik verslo tematikos klausimus. Tačiau tai darys lengvai, be sudėtingų frazių ir formuluočių, taip, kad informacija būtų visiems lengvai suprantama.

Daug dėmesio portale bus skiriama patarimams. Įvairių sričių specialistams bus galima užduoti klausimus. Dauguma jų – verslininkai, kuriems taip pat nesvetimas verslumo skatinimas.

Portalo rubrikoje „Verslas“ ypatingas dėmesys bus skiriamas lietuviško verslo kūrimo istorijoms. „bzn start“ redakcija įsitikinusi, kad būtent čia – Lietuvoje, o ne kur nors kitur pasaulyje, sukurtas sėkmingas verslo pavyzdys gali būti stimulas ir kitiems imtis verslo.

Atskira rubrika skirta knygoms verslo tematika. Anonsuojamos ne tik Lietuvos knygynuose esančios knygos, bet ir svetur išleista verslo literatūra.

bznstart.lt galima rasti informaciją apie nemokamus verslo seminarus bei renginius, kurie vyksta Lietuvoje. Tokios informacijos nėra jokiame kitame portale. Duomenis apie renginius bznstart.lt jau teikia daugiau nei 80 įvairių įstaigų bei organizacijų. Portale taip pat pateikiamos nuorodos, kur galima rasti verslui naudingos informacijos.

Portale bznstart.lt bus anonsuojami visi straipsniai, kurie bus publikuojami naujame verslo žurnale „bzn start“, taip pat bus galima atsisiųsti ir naujausio žurnalo turinį.