Šveicarija imsis religinio turizmo

Jei Jums dar neteko internete įsigyti kelionės po religines Šveicarijos vietas, tai netrukus tai tikrai bus galima padaryti. Atsakingos šios šalies turizmo institucijos sukūrė naują svetainę, orientuotą į tikinčiuosius.

Šveicarija visame pasaulyje garsėja šokoladu, slidinėjimo kurortais bei Šveicarijos Alpėmis, kuriose malonu leisti laiką ne tik žiemą, bet ir vasarą. Tačiau neseniai Vokietijos Paderborno universiteto specialistų atlikti tyrimai parodė, kad kas antras turistas iš Vokietijos keliaudamas po kitą šalį būtinai apžiūri ir kultūrinio paveldo objektus. Pavyzdžiui, lankydamiesi Šveicarijoje aplanko bažnyčias ir vienuolynus.

Būtent šiai turistų auditorijai ir skirtas naujasis Šveicarijos valdžios projektas. Šios šalies svečiai iš viso pasaulio galės įvertinti nepakartojamą istorinių vietovių atmosferą.

Kalbant apie svetainę, tai čia galima rasti informacijos apie religijas, kurios išpažįstamos Šveicarijos teritorijoje, bei apie vietoves, kurios susijusios su kiekviena iš religijų. Be to, čia galima susipažinti su objektų istorija, sužinoti lankymo bei ekskursijų laikus.