VDU viktorina moksleiviams – pakilk ant skaitmeninės bangos!

Sausio 28 d., šeštadienį, Vytauto Didžiojo universiteto Informatikos fakultetas kviečia visus 3–4 gimnazinių ir 11–12 klasių moksleivius dalyvauti informatikos ir matematikos viktorinoje „IFtorina‘12“, kuri vyks VDU Informatikos fakultete. Dalyvių laukia prizai ir staigmenos, puikus savaitgalis su bendraminčiais, žaismingos užduotys ir įdomios paskaitos.

Renginio metu dalyviai susipažins su VDU Informatikos fakultete vykdomais IT projektais, varžysis komandinėse rungtyse, pasitikrins informatikos ir matematikos žinias, klausysis paskaitos apie neišsemiamas informacinių technologijų galimybes, praktiškai išbandys „Apple“, „Microsoft“ ir kitų pažangių gamintojų technologijas.

„Kiekvienus metus organizuodami informatikos ir matematikos viktoriną sulaukiame vis daugiau dalyvių. Tai mus džiugina ir įpareigoja. Siekiame, kad renginys dalyviams paliktų kuo puikiausius atsiminimus. Renginio metu stengiamės parodyti kuo platesnes informatikos ir matematikos pritaikymo galimybes,“ – apie tradicine tapusią viktoriną pasakoja VDU Informatikos fakulteto prodekanė Sigita Pečiulytė.